Στον γοητευτικό κόσμο του αργεντίνικου τάνγκο θα ταξιδέψει το κοινό στην παράσταση «Sangre y agua tango» παρουσιάζεται 25 και 26 Μαΐου στις 21.00 στο Παλλάς.

Η ελληνοκύπρια υψίφωνος Βιβιάννα Γιαννάκη και η ομάδα «Sangre y Agua» συμπράτουν με έλληνες και ξένους χορευτές προκειμένου να παρουσιάσουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα μια παράσταση γεμάτη συμβολισμούς.

Ο τίτλος της παράστασης, αίμα και νερό στα ελληνικά, παραπέμπουν στα στοιχεία που τροφοδοτούν με ζωοδόχο ενέργεια την ανθρώπινη ύλη μιας και το τάνγκο είναι από μόνο του μία δύναμη ζωής.

Στη σκηνή του Παλλάς, ζευγάρια βραβευμένων σε διαγωνισμούς χορευτών θα στροβιλίζονται στην σκηνή με τη συνοδεία πιάνου, μπαντονέον και κιθάρας, προσπαθώντας να αποδώσουν την ουσία του αργεντίνικου αυτού χορού.

Άλλωστε, στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται και μία σειρά από χορογραφίες βασισμένες σε εκτελέσεις διάσημων ορχηστρών του Μπουένος Άιρες.

Η πρώτη ημέρα των παραστάσεων, συμπίπτει με την επέτειο της επανάστασης στην Αργεντινή, δίνοντας έτσι στο θέαμα ακόμα μεγαλύτερη βαρύτητα.

Η παράσταση τελεί υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Αργεντινής στην Αθήνα, της Πρεσβείας της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Αθήνα και του Ομίλου Φίλων του Ελληνικού Ινστιτούτου Pasteur

Info

Θέατρο Παλλάς, Βουκουρεστίου 5, City Link, τηλέφωνο κρατήσεων, αγοράς εισιτηρίων και πληροφοριών 211 1000 365. Προπώληση εισιτηρίων και μέσω της σελίδας www.ticket365.gr