Το 2001 απολαύσαμε τους δύο καλούς φίλους Μπεν Στίλερ και Οουεν Γουίλσον στην ταινία «Zoolander»: Οι δυο τους υποδύονταν δύο μοντέλα με όχι και τόσο υψηλό δείκτη ευφυΐας, τον Ντέρεκ Ζουλάντερ και τον Χάνσελ, που ανταγωνίζονταν ο ένας τον άλλον και χάριζαν στιγμές απείρου κάλλους στους θεατές κάθε φορά που ανέβαιναν στην πασαρέλα.

Εκτοτε οι φήμες για μια συνέχεια της ταινίας που είχε σκηνοθετήσει ο Στίλερ σταθερά αναζωπύρωναν το ενδιαφέρον, αλλά πέρασαν 14 χρόνια χωρίς «Zoolander 2» – μολονότι οι δυο φίλοι βρέθηκαν σε πολλά άλλα φιλμ από το εκπληκτικό «The Royal Tenenbaums» ως τα εμπορικά «Στάσκι & Χατς», «Πεθερικά της Συμφοράς» και «Μια Νύχτα στο Μουσείο».

Το βράδυ της Τρίτης, όμως ο Στίλερ και ο Γουίλσον επέστρεψαν στις πασαρέλες – στην πραγματικότητα μάλιστα. Συμμετείχανστην επίδειξη μόδας του οίκου Valentino, κατά την διάρκεια εβδομάδας μόδας του Παρισιού, φορώντας δημιουργίες για τα φθινόπωρο του 2015 και απέδειξαν δύο πράγματα: Πρώτον ότι ακόμα «το ‘χουν» και ας μετράνε τόσα χρόνια απουσίας από το χώρο και δεύτερον πως το «Zoolanter 2» θα βγει στις αίθουσες τον Φεβρουάριο του 2016.

Δείτε τον Μπεν Στίλερ στο ντεφιλέ του Valentino

Οι δύο αστέρες του Χόλιγουντ πόζαραν επίσης μαζί με την Ανα Γουιντουρ της Vogue, ωστόσο η φωτογραφία που σάρωσε ήταν εκείνη που δημοσίευσε ο Στίλερ στο instagram με τους δυο τους να έχουν μοχθηρό βλέμμα και η λεζάντα να γράφει: «Προφανώς ο Ντέρεκ και ο Χάνσελ συμφιλιώθηκαν με την ιδέα του «Zoolander 2″».