Η κάμερα γίνεται όχημα για να μεταφέρει τον θεατή – χρήστη του Διαδικτύου στο θέατρο της οδού Κυκλάδων και στο 1982. Το καθοριστικό, για τον Λευτέρη Βογιατζή, έτος.

Η ψηφιακά επεξεργασμένη εκπομπή – αφιέρωμα της σειράς ντοκιμαντέρ «Η ιστορία των χρόνων μου» (2006) σε σκηνοθεσία Γιώργου Σκεύα, για τον άνθρωπο που συνέδεσε το όνομα και τη ζωή του με το θέατρο της οδού Κυκλάδων, είναι προσβάσιμη από τις ιστοσελίδες http://www.ert-archives.gr και http://www.ert.gr.

Στο ντοκιμαντέρ, ο Λευτέρης Βογιατζής, που έχασε τη μάχη για τη ζωή την περασμένη Πέμπτη, εστιάζει την αφήγησή του στο 1982, χρονιά – σταθμό για την προσωπική του καλλιτεχνική πορεία. Αναφέρεται στην ιστορία της δημιουργίας της θεατρικής ομάδας «Σκηνή», αρχικό πυρήνα της οποίας αποτέλεσαν, εκτός από τον ίδιο, οι ηθοποιοί Ράνια Οικονομίδου, Σμαράγδα Σμυρναίου, Άννα Κοκκίνου, Βασίλης Παπαβασιλείου, Τάσος Μπαντής και Δημήτρης Καταλειφός.

Η δημιουργική πορεία αυτού του επίλεκτου θιάσου ξετυλίγεται μέσα από αποσπάσματα παραστάσεων, αρχής γενομένης με την εναρκτήρια παράσταση «Η σπασμένη στάμνα» του Χάινριχ φον Κλάιστ το 1982.

Ο Λευτέρης Βογιατζής ξεναγεί επίσης την κάμερα στο «Θέατρο της οδού Κυκλάδων», όπου στεγάστηκαν οι προσπάθειες εκείνης της θεατρικής ομάδας.