Ψητοπωλεία… on line


http://www. thelosouvlakia.gr Μία από τις καθημερινές συνήθειες του Έλληνα βρήκε στο Ίντερνετ το site που της αξίζει. Το σουβλάκι απέκτησε το δικό του ηλεκτρονικό οδηγό ψητοπωλείων όλων των περιοχών της Αττικής. Όποτε πεινάσετε, εδώ θα βρείτε τηλέφωνα παράδοσης των καταστημάτων που εξυπηρετούν το σπίτι σας, εμφάνιση των μενού με τις τιμές, τις ώρες λειτουργίας κ.ά. Και αν ψάχνετε για δουλειά στον χώρο, θα μάθετε ακόμα και τις προσφερόμενες θέσεις εργασίας. Μπείτε στην ιστοσελίδα, αφήστε την να κάνει «souvloading» και διαλέξτε το πιάτο της αρεσκείας σας.

Κινητά και ακτινοβολία


http://reviews. cnet. com/4520-6602-7-5020355-1. html? tag=lnav Τελικά βλάπτουν ή όχι τα κινητά τηλέφωνα; Η μεγάλη συζήτηση που έχει ανοίξει γύρω από το θέμα και οι συνεχείς επιστημονικές έρευνες ανησυχoύν τους κατόχους τους. Το site ηλεκτρονικών προϊόντων CΝΕΤ έχει συντάξει μία λίστα με τις μετρήσεις εκπομπής ακτινοβολίας εκατοντάδων μοντέλων που κυκλοφορούν στις Ηνωμένες Πολιτείες. Τα αντίστοιχα ευρωπαϊκά ενδέχεται να διαφέρουν στα χαρακτηριστικά τους. Ο βαθμός επικινδυνότητας μετριέται σε βατ ραδιοσυχνότητας ανά κιλό σώματος, που δείχνει πόση ακτινοβολία απορροφά το σώμα μας. Τα επιτρεπόμενα όρια σε Αμερική και Καναδά είναι 1,6 W/kg, ενώ στην Ευρώπη 2 W/kg.

Μονομαχία στη σαβάνα


Ένα από τα πιο συναρπαστικά βίντεο στο ΥouΤube έγινε ντοκιμαντέρ από το «Νational Geographic». Αμερικανός τουρίστας γύρισε με τη βιντεοκάμερά του την επική μάχη ανάμεσα σε βουβάλια και λιοντάρια στο Κρούγκερ, ένα πάρκο άγριας φύσης στη Νότια Αφρική. Επί οκτώ λεπτά, βλέπουμε μία αγέλη από βουβάλια να προσπαθεί να σώσει το πιο νέο μέλος της από τα νύχια των λιονταριών. Μην το χάσετε (http://www. youtube. com/watch? v=LU8DDΥz68kΜ).

Αρμονία στο κύμα


Ακόμα κι αν η σχέση σας με το σερφ (η σανίδα χωρίς το πανί) περιορίζεται στα τραγούδια των Βeach Βoys, μπορείτε να απολαύσετε τον online οδηγό των «Νew Υork Τimes» για την κουλτούρα των σέρφερ. Διαβάστε για τα κύματα, τη φιλοσοφία, τη μουσική και τον εξοπλισμό των σέρφερ σε Καλιφόρνια, Περού, Μπαλί, Μπιαρίτς, Μεξικό, Κορνουάλη και άλλα μέρη της γης (http://travel. nytimes. com/travel/guides/surfing/overview. html).