Ο τραγουδιστής ενός από τα πλέον αγαπημένα συγκροτήματα της δεκαετίας του ’90 Liam Galllagher φαίνεται πως σηκώνει «λευκή σημαία» προς τον αδελφό του και έτερο μέλος του συγκροτήματος Oasis, Noel σχεδόν δέκα χρόνια μετά τη διάλυσή τους.

Από το 2009 που ο Noel αποχώρησε ατάκτως από το θρυλικό συγκρότημα της βρετανικής μουσικής σκηνής, τα δύο αδέλφια έχουν εμπλακεί σε μια δημόσια κόντρα.

Το συγκρότημα, το οποίο σχηματίστηκε στο Μάντσεστερ το 1991, κυριάρχησε στη βρετανική μουσική σκηνή για τουλάχιστον μια δεκαετία σημειώνοντας μεγάλες επιτυχίες με επιρροές από τους θρυλικούς Beatles.

«Γη καλεί Noel…σε συγχωρώ, έλα τώρα να τα ξαναβρούν οι BIG O (Oasis)», έγραψε στο Twitter ο Liam.

Ωστόσο δεν έλαβε καμία απάντηση από τον Noel και έτσι ο Liam επανήλθε και πάλι στο Twitter με νέο post: «Αυτό θα το ερμηνεύσω ως ΟΧΙ, όπως ίσχυε μέχρι σήμερα».

Ο Noel ερμήνευσε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των Oasis, «Don’t Look Back in Anger», μόνος του τον περασμένο Σεπτέμβριο σε συναυλία που δόθηκε μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Μάντσεστερ. Σε συνέντευξή του τον Νοέμβριο στο BBC, ο ίδιος δεσμεύτηκε ότι δεν θα συνυπάρξει μουσικά ποτέ ξανά με τον αδελφό του, ενώ κατα δύο αδέλφια έχουν ακολουθήσει σόλο καριέρες μετά τη διάλυση του συγκροτήματος.