Λίγο ή πολύ όλοι έχουμε κάποιους στόχους που θέλουμε να πετύχουμε στη ζωή μας. Το κάθε ζώδιο όμως έχει τα δικά του ξεχωριστά όνειρα, αλλά κατά πόσο παλεύει για να τα πετύχει;

Ο Κριός είναι ονειροπόλος και δε θα σταματήσει το κυνήγι του ονείρου του μέχρι να το πετύχει. Εχει πίστη στις δυνατότητες του και συνήθως αυτό του βγαίνει σε καλό.

Ο Ταύρος είναι σταθερός τύπος, έτσι και οι στόχοι του. Δεν είναι παρορμητικός, αλλά θέτει στόχους σε βάθος χρόνου που θα καθορίσουν όλη του τη ζωή. Εχει υπομονή και προχωρά σταθερά μέχρι να πετύχει το σκοπό του.

Ο Δίδυμος είναι λίγο αναβλητικός με τα όνειρά του. Πότε τα θυμάται και τα κυνηγάει διακαώς και πότε τα παρατάει και θέτει άλλες προτεραιότητες. Δεν θα ήταν άλλωστε Δίδυμος αν δεν είχε τέτοιες εναλλαγές ακόμη και στους στόχους του.

Ο Καρκίνος ζει μέσα στα όνειρά του. Προσπαθεί ξανά και ξανά για να πετύχει το στόχο του. Αν όμως δυσκολευτεί πολύ να το πετύχει, τότε θα απογοητευτεί και θα σταματήσει.

Ο Λέων είναι δυναμικός και έχει πίστη στις δυνάμεις του. Επικεντρώνεται στο στόχο του και να είστε σίγουροι πως πάντα θα βγει νικητής. Τα πηγαίνει τέλεια μέχρι να πέσει σε παγίδες που θα τον αποπροσανατολίσουν από το να τερματίσει τον αγώνα.

Ο Παρθένος είναι εργατικός και έχει πρόγραμμα. Λειτουργεί με σταθερά βήματα και οργανώνει κάθε του κίνηση προσεκτικά, ώστε να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα και να καταφέρει όλα όσα ονειρεύεται, χωρίς καμία απώλεια.

Ο Ζυγός είναι ήρεμος και μοιάζει λίγο στον τρόπο σκέψης με τον Παρθένο. Πολλές φορές όμως στρέφεται ενάντια στον ίδιο του τον εαυτό και θέτει το ένα εμπόδιο μετά το άλλο.

Ο Σκορπιός είναι σίγουρος για τον εαυτό του και γι’ αυτό πάντα νικάει τη μάχη με τα όνειρα και τους στόχους. Είναι πεισματάρης και παθιάζεται με όλα όσα ονειρεύεται.

Ο Τοξότης είναι γνήσιος ονειροπόλος που πετάει πάντα στο συννεφάκι των σκέψεων του. Εναποθέτει όλες του τις ελπίδες για να κατορθώσει όλα όσα θέλει στη θετική σκέψη και την αισιοδοξία του.

Ο Αιγόκερως είναι ρεαλιστής. Δε θα τον ακούσεις εύκολα να μιλά για όνειρα, αλλά για στόχους. Παίρνει πολύ σοβαρά τους στόχους του και μόνο έτσι μπορεί να τους κατακτήσει κιόλας.

Ο Υδροχόος δε διστάζει πουθενά και δεν υπολογίζει κανέναν όταν πλησιάζει στην επίτευξη ενός στόχου. Τα όνειρά του είναι η ζωή του και θα πολεμήσει γι’ αυτά με ό,τι έχει και δεν έχει μέσα του.

Ο Ιχθύς λατρεύει να ονειρεύεται, αλλά η πολύ σκέψη πολλές φορές τον απομακρύνει από το ρεαλιστικό χώρο και χρόνο. Χάνεται και δυσκολεύεται να βρει το σωστό δρόμο για την επιτυχία.