Βγήκατε το πρώτο ραντεβού και πιστεύεις πως θα υπάρξει και δεύτερο. Οσο περιμένεις πάνω από το τηλέφωνο στην αρχή για ώρες και στη συνέχεια για μέρες, καταλαβαίνεις πως μάλλον κάτι πήγε στραβά;

Μήπως έκανες κάποιο λάθος; Κι αν ναι ποιο ήταν αυτό;

Ο Κριός δε φημίζεται για την αυτοσυγκράτησή του. Βιάζεται, γίνεται ανυπόμονος και καταλήγει πιεστικός. Αν δώσει λίγο χρόνο στον άνθρωπο που έχει απέναντί του, τότε ίσως και να βγουν για ένα δεύτερο ποτό.

Ο Ταύρος παίρνει το χρόνο του και μετά καταλήγει να χάνει το τρένο. Ελέγχει όλα τα χαρακτηριστικά και τη συμπεριφορά μέχρι να αποφασίσει αν του ταιριάζει ο άνθρωπος που βγαίνουν. Πάρ’το αλλιώς και αύξησε λίγο ταχύτητα, όχι όπως ο Κριός όμως.

Ο Δίδυμος ποντάρει πολύ στην κοινωνικότητα και την ομιλία του. Ελα όμως που το πολύ το μπιρι-μπιρι, γίνεται εύκολα κουραστικό και μέχρι να το καταλάβει, έχει πετάξει το πουλάκι. Εμφαση στην επικοινωνία και των δυο, όχι μόνο στη δική του.

Ο Καρκίνος όταν ερωτοχτυπηθεί, προσπαθεί να υιοθετήσει μια χαλαρή εικόνα για να μη τρομάξει το άτομο που τον ενδιαφέρει, αλλά συνήθως αποτυγχάνει. Ο έρωτας κι ο ενθουσιασμός του δε κρύβονται, κι ίσως τρομάξουν το έτερον ήμισυ.

Ο Λέων θέλει να βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων και κάπως έτσι καταφέρνει να γίνει αδιάφορος. Η επίδειξη του εαυτού του και ο εγωκεντρισμός σίγουρα θα ενοχλήσουν το άτομο που τον ενδιαφέρει.

Ο Παρθένος προωθεί ένα σοβαρό και μετρημένο προφίλ. Θα θεωρηθεί ξενέρωτος και κλειστός χαρακτήρας, με αποτέλεσμα το άλλο του μισό να αλλάξει διαδρομή πριν καν ξεκινήσει το παιχνίδι μεταξύ τους.

Ο Ζυγός είναι ο κυνηγός των κοινών σημείων. Κάνε απελπισμένες προσπάθειες να αποδείξει πόσο ταιριάζει με κάποιον και καταλήγει μόνος κι έρημος. Η υπερπροσπάθειά του φέρνει τα εντελώς αντίθετα αποτελέσματα.

Ο Σκορπιός μπορεί να γίνει αδιάκριτος. Ναι μεν όταν γνωρίζεις έναν άνθρωπο θες να μάθεις τα πάντα για αυτόν, αλλά υπάρχουν και κάποια όρια μη το ξεχνάμε κι αυτό. Δε χρειάζεται να αναλάβει χρέη ανακριτή!

Ο Τοξότης θέλει και δε θέλει. Το παίζει λίγο δύσκολος, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δε δείχνει το ενδιαφέρον του. Ακολουθεί την τακτική μια κρύο, μια ζέστη και στο τέλος μένει εκείνος στα κρύα του λουτρού.

Ο Αιγόκερως ψάχνει διαρκώς και απεγνωσμένα αφορμές να αναδείξει τα θετικά στοιχεία του χαρακτήρα του ή το πόσο καλά είναι όλα στη ζωή του. Κάπου ανάμεσα στη φιγούρα και την υπερβολική προσπάθεια, τα κάνει θάλασσα.

Ο Υδροχόος είναι επαναστατικός τύπος και το δείχνει ακόμη κι όταν φλερτάρει. Αν παθιαστεί όμως πολύ μπορεί να καταντήσει ενοχλητικός κι ανυπόφορος και να απομακρύνει στο λεπτό το ταίρι του.

Ο Ιχθύς στην προσπάθειά του να ξεκαθαρίσει αν ενδιαφέρεται ή όχι για τον άλλο, χάνει χρόνο και εξαντλεί την υπομονή και τα χρονικά περιθώρια που είχε μέχρι στιγμής.