Μπορεί να είναι μόλις 20 χρονών, αλλά κατάφερε να μπει στη λίστα του Forbes με τις πλουσιότερες γυναίκες στον κόσμο.

Η μικρότερη της οικογένειας Καρντάσιαν βρίσκεται στο εξώφυλλο των Forbes. Εχει μάλιστα αρκετά υψηλή θέση στη λίστα, αφού κατάφερε να σκαρφαλώσει στην 27η θέση. Παρά το νεαρό της ηλικίας βρίσκεται ανάμεσα σε 60 διάσημες και πλούσιες κυρίες της Αμερικής.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο το κατόρθωμα της νεαρής Kylie, μιας και βρίσκεται μέσα στη διάσημη αυτοκρατορία των Καρντάσιαν. Δεν είναι γνωστή μόνο για το όνομα και την οικογένειά της, αφού έχει κάνει τα δικά της βήματα στο χώρο της επιχειρηματικότητας. Η σειρά με τα καλλυντικά προϊόντα που λανσάρει είναι παγκοσμίως διαδεδομένη και έχει μπει στην καρδιά πολλών γυναικών που αγαπούν τη μόδα και την ομορφιά. Μέσα σε μόλις τρία χρόνια η εταιρία της της έφερε 900 εκατομμύρια δολάρια.

Μετρά δισεκατομμύρια ακολούθους στους λογαριασμούς της στα social media, και ακόμη περισσότερα κέρδη από τις δημοσιεύσεις που αναρτά καθημερινά. Ενα ποστ στο Instagram αξίζει 1 εκατομμύριο δολάρια.

Τρέμει η θέση του Μαρκ Ζούκερμπεργκ, ο οποίος έγινε δισεκατομμυριούχος ήδη στα 23 του χρόνου και δεν αποκλείεται η νεαρή αυτοδημιούργητη επιχειρηματίας να τον κατεβάσει από το θρόνο του.