Το «Dirty dancing», η αγαπημένη ταινία του 1987 με τον Πάτρικ Σουέζε και την Τζένιφερ Γκρέι ζωντανεύει στο 2018!

Το πρότζεκτ «Cinema Alive» έρχεται στην Αθήνα και παρουσιάζει στις 13 και 14 Ιουλίου στο Gazi Music Hall (Ιερά Οδός 7-13, Αθήνα, τηλ. 2130185040, είσοδος 10-18 ευρώ) το πρώτο Immersive Cinema Experience. Πρόκειται ουσιαστικά για διαδραστικό σινεμά, ένα εγχείρημα που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Η πρώτη ταινία που θα «ζωντανέψει» στα χέρια του «Cinema Alive» είναι το «Dirty Dancing» (1987) ένα από τα μεγαλύτερα box office hits του σύγχρονου κινηματογράφου και με το βραβευμένο με όσκαρ Soundtrack, «(I’ ve Had) The Time of My Life».

Για δύο παραστάσεις το Αθηναϊκό κοινό θα μεταφερθεί πίσω στο καλοκαίρι του 1963, στο Kellermans Resort, για να ζήσει την διαδραστική εμπειρία μαζί με την Μπέιμπι και τον Τζόνι, βιώνοντας μαζί τους το «Dirty Dancing».

Ο βασικός σκοπός του «Cinema Alive» είναι να κάνει τον θεατή κομμάτι της ταινίας. Προκειμένου αυτό να γίνει πραγματικότητα, στην παράσταση-προβολή θα συμμετάσχουν πάνω από 30 ηθοποιοί και χορευτές -εκ των οποίων οι 5 αφορούν πρωταγωνιστικές-περσόνες της ταινίας και θα αναπαριστούν επιλεγμένες και κομβικές σκηνές της. Dancing acts, live μουσική, DJ’s, καθώς και ο ανάλογος φωτισμός και τα σκηνικά, θα περιβάλλουν την προβαλλόμενη ταινία, συμβάλλοντας στην εμπειρία του κοινού.

Μετά το τέλος της παράστασης θα πραγματοποιηθεί θεματικό after party βασισμένο στο «Dirty Dancing», στην πανέμορφη ταράτσα του Gazi Music Hall με θέα όλη την Αθήνα, παρέα με παγωμένα cocktails, μουσική και πολλά happenings