Eχετε ακούσει τη φράση «δείξε μου το φίλο σου, να σου πω ποιος είσαι»; Eχεις αναρωτηθεί τι ζώδιο είναι ο καλύτερος σου φίλος και πως ανταποκρίνεται στο ιερό αυτό ρόλο που έχει αναλάβει;

Είναι όλα τα ζώδια άξιοι και πιστοί φίλοι ή μήπως όχι;

Ο Κριός φημίζεται για τις συμβουλές που θα σου δώσει όταν δεν είσαι καλά ή έχεις κάποιο πρόβλημα. Αν μάλιστα δει πως δεν έχεις καθόλου όρεξη θα το βάλει στόχο να σε κάνει να γελάσεις και να σου ανεβάσει τη διάθεση στα ύψη.

Ο Ταύρος αγαπά πολύ τους φίλους του και μπορεί να συζητάει ώρες ατελείωτες μαζί τους. Είναι ο φίλος που θα σου δώσει την ώθηση που χρειάζεσαι για να καταφέρεις τον εκάστοτε στόχο και μετά σίγουρα θα τον ευχαριστείς γι’ αυτό.

Ο Δίδυμος λατρεύει να γνωρίζει καινούριο κόσμο και να κάνει καινούριους φίλους. Eχει τόση αδυναμία στους καλούς του φίλους που ψάχνει διαρκώς τρόπους και αφορμές για να τους αποδείξει πόσο ξεχωριστοί είναι.

Ο Καρκίνος είναι ευαίσθητος και δένεται πολύ με τα άτομα που έχει επιλέξει να χαρακτηρίζει με την ιερή λέξη του «φίλου». Θα είναι δίπλα σου κάθε στιγμή, όποτε κι αν το χρειαστείς. Αν τυχόν πειράξει κανείς το φίλο του, τρέξε να κρυφτείς.

Ο Λέων είναι πάντοτε έξω καρδιά και όλοι οι φίλοι του τον αγαπάνε. Γίνεται χαλί να τον πατήσεις και ακόμη κι υπάρξει κάποια διαφωνία, είναι διατεθειμένος να συγχωρήσει.

Ο Παρθένος είναι πιστός φίλος και δείχνει πάντα την αφοσίωσή του. Είναι ειλικρινής γι’ αυτό προετοιμάσου να ακούσεις πολλές αλήθειες από το στόμα του.

Ο Ζυγός είναι άτομο που λειτουργεί ομαδικά, άρα έχει ανάγκη την παρουσία των φίλων του. Είναι πολύ διασκεδαστικός και θα σε ακούσει με ιδιαίτερη προσήλωση όποτε κι αν το έχεις ανάγκη.

Ο Σκορπιός είναι ο φίλος που αν καταφέρεις να ξεκλειδώσεις τα κουμπιά του και να κερδίσεις την εμπιστοσύνη, τότε θα είστε φίλοι για πάντα. Το μοναδικό του μειονέκτημα είναι ότι μπορεί να γίνει λίγο κτητικός.

Ο Τοξότης είναι ο τύπος του περιπετειώδη φίλου που θα σταθεί στο πλευρό σου αντιμετωπίζοντας το κάθε πρόβλημα με αισιοδοξία και τρέλα. Είναι το άτομο που οπουδήποτε κι αν πάει κάνει φίλους. Μη ξεχνάτε είναι απίστευτα κοινωνικός.

Ο Αιγόκερως είναι δυναμικός χαρακτήρας και αυτό αγαπούν οι φίλοι του πάνω του. Δε θα σου χαϊδέψει τα αυτιά, αντιθέτως θα σου όλα όσα είναι ανάγκη να ακούσεις για το καλό σου.

Ο Υδροχόος δε ζει χωρίς τους φίλους του. Τρελαίνεται να συζητάει με τις ώρες μαζί τους, ενώ είναι αυτός που θα σας βάζει συνεχώς νέες προκλήσεις για να σας βοηθήσει να ξεκουμπώσετε τα σημεία-κλειδιά του χαρακτήρα σας.

Ο Ιχθύς είναι πολύ καλός φίλος και βλέπει πάντα τη θετική πλευρά στους ανθρώπους. Συνήθως δίνει περισσότερα απ’ όσα του προσφέρουν οι άλλοι και ίσως νιώσει αδικημένος. Oπως και να έχει θα σε συμβουλεύσει πάντα όσο καλύτερα μπορεί