Η πιο ηλιόλουστη εποχή του χρόνου έφτασε και οι γυναίκες που λατρεύουν τη μόδα, αλλά και τα αξεσουάρ θα βρουν παρηγοριά στη φετινή τάση του καλοκαιριού. Μετά την αδυναμία τους για τα παπούτσια, τη σκυτάλη αρπάζουν οι τσάντες και συγκεκριμένα οι ψάθινες.

Πρόκειται για τσάντες με προσωπικότητα και καλοκαιρινό αέρα που μπορούν να σταθούν σε κάθε περίσταση, ικανοποιώντας κάθε πιθανό συνδυασμό που μπορεί να καρφωθεί στο γυναικείο μυαλό. Σε γήινους τόνους μπορούν να φορεθούν από το πρωί έως το βράδυ, κατακτώντας δικαίως μια θέση στη βαλίτσα των καλοκαιρινών διακοπών.

Πολλές φορές μάλιστα, η ψάθα αντικαθίσταται από ξύλο, κερδίζοντας μια θέση στη καρδιά μιας γυναίκας με τα εντυπωσιακά τους σχέδια. Μπορείτε να τις βρείτε σε κάθε πιθανό μέγεθος. Οι μεγάλες ψάθινες τσάντες είναι ιδανικές για τις εξορμήσεις στις παραλίες, ενώ θα σας βγάλουν σίγουρα ασπροπρόσωπες μιας και θα χωρέσουν όλα τα απαραίτητα.

Οι μεσαίες τσάντες είναι το τέλειο μέγεθος για τη στιλάτη βόλτα σας στην πόλη ή το νησί, αφού είναι μικρή και βολική. Το πιο μικρό μέγεθος θα σου λύσει τα χέρια στη βραδινή σου έξοδο.

Μπορεί ναι μεν να είναι από μόνες τους εντυπωσιακές τσάντες, αλλά πάντα μπορείτε να προσθέσετε την προσωπική σας πινελιά στα κομμάτια που διαθέτετε. Τα πολύχρωμα φουλάρια, που είναι επίσης στη μόδα, μπορείτε να τα δέσετε γύρω από το χερούλι της τσάντας σας δίνοντας μια boho διάθεση στην εμφάνισή σας.

Αν πάλι δε θέλετε ένα μονότονο μοτίβο πάνω στη ψάθινη τσάντα σας, μπορείτε είτε να διαλέξετε μια με πλεκτά πολύχρωμα σχέδια, είτε να ράψετε οι ίδιες μικρά λουλουδένια μπαλώματα.

Απολαύστε το καλοκαιρινό αέρα που θα σας προσφέρει η ψάθινη τσάντα, με αυτοπεποίθηση και λάμψη!