Αρκετά ευνοϊκά είναι τα αστρολογικά φαινόμενα της σημερινής Τετάρτης. Το τρίγωνο του Ερμή στον Καρκίνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα μας προσφέρει τη δυνατότητα να πάρουμε μια μικρή ανάσα, να χαλαρώσουμε και να… αδειάσουμε το μυαλό μας, αφήνοντας για λίγο στην άκρη τα πιεστικά θέματα της καθημερινότητας, και γενικότερα ότι μας στριμώχνει συναισθηματικά και όχι μόνο. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι οι εξελίξεις σταματούν ή ότι θα αναβάλουμε για πολύ αναγκαίες απαντήσεις και αποφάσεις, ωστόσο πάντα σκέφτεσαι καλύτερα όταν είσαι ήρεμος. Αφεθείτε λοιπόν στους καλοκαιρινούς ρυθμούς της ημέρας και απολαύστε τις στιγμές που θα σας φέρει, συντροφιά με φίλους, γενικά τους δικούς σας ανθρώπους.

Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Καρκίνοι και οι Ιχθύες. Φροντίστε να ακούσετε την αυξημένη διαίσθησή σας, που πάντα σας δείχνει το δρόμο, ώστε να πετύχετε τους προσωπικούς σας στόχους. Μην αφήσετε τρίτους να την αλλοιώσουν, κρατήστε επιφυλάξεις σε όσα ακούτε γιατί θα μπερδευτείτε.

Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι, Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες επεξεργαστείτε ότι ακούτε ειδικά από άτομα εξουσίας, αλλά μην είστε αυστηροί με όσα λέγονται, γιατί κάποια πράγματα μπορεί να γίνονται και για καλό. Αλλωστε δεν έχει νόημα να τρέφετε στείρες αντιπαραθέσεις…

Ομωςκάποια ζώδια τα επηρεάζει καιη Σελήνη, που εισέρχεται στον Ζυγό. Πρόκειται για τους Δίδυμους, τους Ζυγούς, τους Τοξότες και τους Υδροχόους, και λιγότερο για τους Λέοντες και τους Τοξότες, οι οποίοι θα μπορέσουν το διήμερο που τρέχει να βρουν λύσεις λύσεις σε προβλήματα που έχουν ανακύψει, να ξεπεράσουν τυχόν διαφωνίες και να αποκαταστήσουν σχέσεις φιλικές και πιο προσωπικές. Αδράξτε την ευκαιρία να ασχοληθείτε με τους δικούς σας ανθρώπους.