Για κάποιους ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά. Αλλοι απορρίπτουν τις σχέσεις με διαφορά ηλικίας. Η μία ή ή άλλη επιλογή επηρεάζεται και από το ζώδιο του εκάστοτε ατόμου. Ειδικότερα:

Ο Κριός, που θέλει να ελέγχει τα πάντα θα έκανε σχέση με ένα άτομο μικρότερης ηλικίας καθώς πιστεύει ότι έτσι θα έχει τον ηγετικό ρόλο στη σχέση και θα «πλάσει» τη σύντροφό του με βάση τις επιθυμίες του. Η γυναίκα Κριός γοητεύεται από το ωραίο παράστημα και αν είναι σε νεαρή ηλικία θα διαλέξει έναν μεγαλύτερο που το συνδυάζει με την ωριμότητα.

Ο Ταύρος, που αναζητά την ηρεμία και την ασφάλεια θα έκανε σχέση με ένα άτομο μεγαλύτερης ηλικίας, εφόσον είναι κατασταλαγμένο συναισθηματικά. Η γυναίκα Ταύρος θα έκανε σχέση με μεγαλύτερο που μπορεί να της προσφέρει μια άνετη ζωή, αλλά και με μικρότερο άνδρα που έχει αίσθηση της πραγματικότητας.

Ο Δίδυμος ανεξάρτητα από το φύλο καθώς διψάει για εμπειρίες θα έκανε μια σχέση με μεγάλη διάφορα ηλικίας, είτε αυτή είναι προς τα κάτω είτε προς τα πάνω.

Ο Καρκίνος δεν δίνει σημασία στη διαφορά ηλικίας όταν ερωτευτεί καθώς αναζητεί ως επί το πλείστον την συναισθηματική ασφάλεια.

Ο Λέων που επίσης θέλει να έχει τον έλεγχο της σχέσης θα επέλεγε συντρόφους μικρότερης ηλικίας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι απορρίπτει τις γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας. Το ίδιο ισχύει και για τη γυναίκες του ζωδίου, οι οποίες θα επέλεγαν και έναν μεγαλύτερο άνδρα για την άνεση που θα τους προσέφερε.

Ο Παρθένος ενδιαφέρεται περισσότερο γιατη συμπεριφορά κάποιου και λιγότερο για την ηλικία. Η γυναίκα του ζωδίου θα συνδυάσει το τερπνό μετά του ωφελίμου.

Ο Ζυγός αποζητά σε μια σχέση τον αυθορμητισμό και την τρέλα μιας μικρότερης συντρόφου, όπως και η γυναίκα του ίδιου ζωδίου.

Ο Σκορπιός δε θα διστάσει να προχωρήσει σε σχέση με ένα μεγαλύτερης ηλικίας άτομο, επειδή θεωρεί ότι θα έχει μεγαλύτερη εμπειρία στο κρεβάτι! Η γυναίκα Σκορπιός δεν κολλάει σε θέματα ηλικίας.

Ο Τοξότης θα μπορούσε να κάνει σχέση με ένα νεότερο άτομο στο οποίο αναζητά την αθωότητα και την τρέλα της νεαρής ηλικίας, ωστόσο θα προσεγγίσει και μεγαλύτερα ηλικιακά άτομα εφόσον του αρέσει η συντροφιά τους, όπως και η γυναίκα του ζωδίου.

Ο σοβαρός Αιγόκερως θα κάνει σχέση με ένα μεγαλύτερο άτομο λόγω των εμπειριών που έχουν και της βοήθειας που μπορούν να του παράσχουν. Η γυναίκα του ίδιου θα μπορούσε να ζήσει τον έρωτα και με ένα μικρότερο άνδρα.

Ο Υδροχόος ενδιαφέρεται για την καλή επικοινωνία και όχι τα χρόνια της συντρόφου του, αν και πιστεύει πως με συνομήλικες έχει πιο πολλά κοινά στοιχεία. Η γυναίκα Υδροχόος θα ασχοληθεί και με νεότερους άνδρες.

Ο Ιχθύς ανεξάρτητα από το φύλο του αναζητά την ασφάλεια σε μια σχέση, κάτι που θεωρεί ότι μπορεί να βρει σε ένα μεγαλύτερης ηλικίας άτομα. Κάποια στιγμή θα ενδώσει και στον πειρασμό ενός μικρότερου ηλικιακά ατόμου.