Με απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών δεσμεύτηκαν το πρωί της Δευτέρας εταιρικοί τραπεζικοί λογαριασμοί του Σάκη Ρουβά.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κίνηση αυτή έγινε μετά από διαταγή πληρωμής για οφειλές προς την εταιρεία στρατηγικής και επικοινωνίας με την οποία συνεργαζόταν για πάνω από δέκα χρόνια, μέχρι τον Οκτώβριο του 2017.

Η Εταιρία Νίκος Αγαπηνός εξέδωσε το παρακάτω Δελτίο Τύπου:

Η Εταιρία μας έχει αναλάβει την διεκδίκηση των απαιτήσεων «PROGRESSIVEPR M.EΠΕ» Δημόσιες Σχέσεις – Διαφημίσεις κατά του Σάκη Ρουβά και εταιριών συμφερόντων του. Ήδη κατόπιν αιτήσεως της «PROGRESSIVEPR M.EΠΕ» εξεδόθη σε βάρος της Σάκης Ρουβάς ΕΠΕ διαταγή πληρωμής από το Πρωτοδικείο Αθηνών, δυνάμει της οποίας επιβλήθηκε συντηρητική κατάσχεση σε βάρος της εις χείρας των τραπεζικών ιδρυμάτων και ακολούθως δεσμεύθηκαν οι τραπεζικοί λογαριασμοί της εν λόγω εταιρίας.

Ταυτόχρονα κατατέθηκαν και δύο αγωγές σε βάρος του Σάκη Ρουβά και εταιριών συμφερόντων του δια των οποίων η Εταιρία «PROGRESSIVEPR M.EΠΕ» διεκδικεί χρηματικές αξιώσεις της σε βάρος τους για υπηρεσίες που παρείχε στη μεταξύ τους συνεργασία. Σημειωτέον ότι μεταξύ των εταιριών συγκαταλέγεται και η εταιρία SK Κτηνοτροφική μέσω της οποίας ο Σάκης Ρουβάς δραστηριοποιήθηκε στον τομέα της πράσινης ενέργειας.