Ενα απρόοπτο με άσχημη κατάληξη είχε η σημαντική παράσταση «1993» τουΖιλιέν Γκοσλέν στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών.

Η παράσταση ξαφνικά γύρω στις 10 το βράδυ της Παρασκευής, διακόπηκε καθώς την ώρα που οι θεατές ενώ είχαν αφοσιωθεί στον καταιγιστικό ρυθμό της παράστασης του 30χρονου Γάλλου δημιουργού, ήχος από έντονη ροή νερού στο βάθος της αίθουσας άρχισε να αποσπά την προσοχή τους.

Λίγα λεπτά αργότερα ανακοινώθηκε ότι η παράταση δεν μπορεί να συνεχιστεί καθώς ο χώρος των πίσω καθισμάτων άρχισε να πλημμυρίζει και ζητήθηκε από το ακροατήριο να εκκενώσει την αίθουσα.

Για αρκετή ώρα θεατές και συντελεστές περίμεναν με αγωνία να δουν αν θα αποκατασταθεί το πρόβλημα, αλλά δυστυχώς αυτό δεν κατέστη δυνατό. Τελικά η παράσταση ακυρώθηκε και δεν πρόκειται να επαναληφθεί καθώς οι συντελεστές αποχωρούν αύριο από την Ελλάδα.

Μετά από έρευνα που έγινε και σύσκεψη των αρμοδίων, ο τεχνικός διευθυντής ανακοίνωσε ότι μια αστοχία υλικού σε σωλήνα που οδηγεί στην πυρασφάλεια, προκάλεσε τη διαρροή των υδάτων.