Και όμως υπάρχουν κάποιοι τύποι του ζωδιακού κύκλου που είναι πιο παθιασμένοι και sexy από τους υπόλοιπους, που εγγυώνται καυτές, παθιάρικες στιγμές. Φυσικά αναφερόμαστε στα τρία ζώδια της φωτιάς, Κριό, Λέοντα και Τοξότη, τον υδάτινο Σκορπιό, αλλά και τον γήινο Ταύρο.

Ο Σκορπιός είναι αν όχι το πιο σεξουαλικό ένα από τα πιο σεξουαλικά ζώδια, που ξεχειλίζει από πάθος. Μαζί του θα ζήσετε την απόλυτη εμπειρία, καθώς δεν έχουν ταμπού και απολαμβάνουν την ερωτική συνεύρεση με όλο τους το είναι. Γι’ αυτούς η εξοικείωση λειτουργεί σαν αφροδισιακό, οπότε αφήνονται και άλλο… Τι άλλο θέλετε για να πάτε στον… παράδεισο.

Ο Κριός είναι και αυτός φλογερός, αισθησιακός, αλλά και αχόρταγος σεξουαλικά που τα δίνει όλα και αρέσκεται να ικανοποιεί την σύντροφό του. Ετοιμαστείτε… για μια βραδιά που θα σας μείνει αξέχαστη.

Ο Τοξότης με την cool και ανάλαφρη στάση του και τις πολλές κουβέντες μπερδεύει το αντίθετο φύλλο αλλά στο κρεββάτι είναι φλογερός και παθιασμένος, επιστρατεύει φαντασία και εκπλήξεις, και μαζί του θα ζήσετε μια μοναδική εμπειρία.

Ο βασιλιάς του ζωδιακού κύκλου Λέοντας δεν θα μπορούσε να λείπει από την πεντάδα. Με φλογερό ταμπεραμέντο, ορμητικός, παθιάρης και sexy, όταν βρεθεί με το πρόσωπο που αποτελεί το αντικείμενο του πόθου του, βγάζει… το λιοντάρι από μέσα του για μια βραδιά που δύσκολα θα ξεχάσετε.

Ο γήινος Ταύρος διαθέτει έντονο σεξαπίλ και παράλληλα βγάζει ένταση, πάθος και κτητικότητα, ενώ έχει αντοχή… για μαραθώνιο. Φροντίστε να έχετε αρκετό χρόνο στη διάθεσή σας.