Με το ποσό των 95.000 δολαρίων μπορεί να γίνει δική σας η Βίβλος της Γουίτνεϊ Χιούστον, την οποία, η τραγουδίστρια δεν πήρε μαζί της όταν έφυγε, έναν χρόνο πριν τον θάνατό της, από το πολυτελές σπίτι το οποίο νοίκιαζε στο Newport Beach και την οποία, ο πρώην ιδιοκτήτης της διαθέτει σήμερα προς πώληση.

Ο εν λόγω ιδιοκτήτης, που νοίκιαζε το σπίτι στην Χιούστον από το 2009 ως το 2011, είπε ότι βρήκε την Βίβλο μέσα σε ένα κουτί, μαζί με κάποια ρούχα, ένα cd και κάποια βιβλία κοντά στον κάδο απορριμμάτων. Όλα αυτά τα ανέφερε σε επιστολή που απέστειλε στο «Moments in Time», τον οίκο που έχει αναλάβει την πώληση της Βίβλου της Γουίτνεϊ.

Βεβαίως, πριν προχωρήσει, ζήτησε από τον μάνατζερ της ιδιοκτησίας του να έλθει σε επαφή με τον ατζέντη της Χιούστον και να τον ενημερώσει. Ο ατζέντης είπε «κράτα τα, αν τα θέλεις». Και ο ιδιοκτήτης πέταξε όλα τα υπόλοιπα, αλλά κράτησε τη Βίβλο γιατί το βρήκε «ενδιαφέρον» βιβλίο.

Στο βιβλίο, εκεί όπου ο κάτοχος της Βίβλου μπορεί να γράψει για τον γάμο που έχει κάνει, η Γουίτνεϊ είχε γράψει το όνομά της και το όνομα του Ρόμπερτ Μπ. Μπράουν, καθώς και την ημερομηνία του γάμου τους, 18 Ιουλίου 1992 (χώρισαν το 2007). Στο σημείο όπου αναγράφονται ημερομηνίες γενεθλίων, είχε γράψει Μπόμπι Κ. Μπράουν, το όνομα της κόρης που απέκτησε με τον R&B τραγουδιστή, και την ημερομηνία γενεθλίων της, 4 Μαρτίου 1993. Το μοναδικό παιδί του ζεύγους πέθανε το 2015.

Η σούπερσταρ βρέθηκε νεκρή το 2012, μετά από απρόβλεπτο πνιγμό στην μπανιέρα του δωματίου της στο Beverly Hilton, στην Καλιφόρνια. Οι ιατροδικαστές είπαν ότι η καρδιοπάθεια της και η χρήση κοκαΐνης συνέβαλαν στον θάνατό της.