O αγαπημένος Ελληνας ηθοποιός, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, αποφάσισε να δημοσιοποιήσει το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και το οποίο τον ανάγκασε να διακόψει τη δουλειά του στο θέατρο όπουθα συμμετείχε στην παράσταση «Αχαρνής» του Αριστοφάνη.

Με μία ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ανακοίνωσε πώς δεν θα μπορέσει να βρίσκεται στην περιοδεία. Όπως έκανε γνωστό, ο Πυγμαλίων πρέπει να ξεκουραστεί, ώστε να ξεπεράσει το θέμα με την υγεία του και να μπορέσει να επιστρέψει στις θεατρικές του υποχρεώσεις τον προσεχή χειμώνα.

«Δυστυχώς λόγω ενός σοβαρού θέματος υγείας που μου προέκυψε δεν θα καταφέρω να είμαι στην περιοδεία στους Αχαρνής… για να γίνω καλύτερα θα πρέπει να προστατέψω το σώμα μου ώστε να μπορώ να είμαι εντάξει για όλες τις υπόλοιπες υποχρεώσεις του χειμώνα αλλά και για εμένα τον ίδιο… εύχομαι στην ομάδα που θα κατέβει με τους Αχαρνής στην περιοδεία του καλοκαιριού να είναι υγιείς τυχεροί και γεμάτοι ενέργεια και κόσμο, μόνο τα καλύτερα! Κύριε Τσιάνο, κύριε Φιλιππίδη, κύριε Χαϊκάλη, κύριε Κόκλα, κύριε Παπαματθαίου, κύριε Τάγαρη αγαπημένοι μου συνάδελφοι και όλα τα τόσο ταλαντούχα παιδιά του χορού καλή επιτυχία… θα σας σκέφτομαι και θα παίζω και εγώ από όπου θα είμαι την παράσταση στο μυαλό μου!», έγραψε