Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο το καλοκαίρι; Ποια ζώδια θα πρέπει να αναθεωρήσουν τις σχέσεις τους; Διαβάστε τι νέο φέρνει το καλοκαίρι σε κάθε ζώδιο

Κριός: Το καλοκαίρι σας ευνοεί οικονομικά! Σε κάποιους που αντιστοιχεί κάποια κληρονομιά ή χρήμα από τα παλιά, αυτό έρχεται και σας διευκολύνει τα μέγιστα! Κάποιοι φίλοι, οι οικογενειακά πρόσωπα, θέλουν την πρακτική σας βοήθεια.

Ταύρος: Αυτό το Καλοκαίρι, που θα βρείτε την ερωτική – προσωπική σας ισορροπία. Οι ερωτικές σχέσεις, θα γίνουν πολύ πιο σοβαρές αλλά και οι μόνοι, θα βρουν την αγάπη σε ένα άτομο, που δεν θα τους θυμίζει τίποτα από τα παλιά.

Δίδυμοι: Είσαστε οι απόλυτοι πρωταγωνιστές του νέου μήνα. Δεν θα χρειαστεί να κάνετε κάτι, για να επανασυνδεθείτε με τον άνθρωπο που αγαπάτε. Ο Ήλιος πάνω σας, σίγουρα θα σας φέρει όλα αυτά στα δικά σας μέτρα.

Καρκίνος: Στα οικονομικά σας θα έχετε την άνεση να κάνετε αυτά που έχετε συμφωνήσει με τον εαυτό σας εν αρχή και σε δεύτερο στάδιο, με τους άλλους. Μπορεί και να σας γίνουν και πιο καλές προτάσεις από την ήδη υπάρχουσα σας εργασία, για να ανέβετε τα σκαλιά της ιεραρχίας.

Λέων: Αυτό το καλοκαίρι, έχει να σας προσφέρει πολλά και εσείς πρέπει αυτήν την φορά, να φανείτε επιλεκτικοί για τον εαυτό σας και ειλικρινείς για τους άλλους. Δεν θα σας λείψουν τα χρήματα και οι ευκολίες. Ευκαιρίες θα παρουσιαστούν και στους άνεργους, που ψάχνουν κάτι νέο.

Παρθένος: Επιτέλους οι όψεις του κυβερνήτη σας, με την ερωτική Αφροδίτη θα σας φέρουν πιο κοντά στις λύσεις που αναζητάτε τόσο καιρό, για την αισθηματική σας σχέση. Σε ο, ότι αφορά τα οικονομικά σας, έχετε πολλά να τακτοποιήσετε τις επόμενες εβδομάδες.

Ζυγός: Ευκαιρία να τα ξαναβρείτε με το ταίρι σας. Οι απότομοι και ανεξήγητοι χωρισμοί, που προέκυψαν το προηγούμενο διάστημα, θα δώσουν την θέση τους, σε μια συνάντηση ή πιο στρωτή επικοινωνία ανάμεσα στα ζευγάρια. Όσοι θέλετε να ταξιδέψετε αφήστε το, για το Ιούλιο – Αύγουστο.

Σκορπιός: Γενικά σας περιμένει ένα άνετο καλοκαίρι που θα σας κάνει να βάλετε και πάλι την οικονομική – επαγγελματική σας ζωή, σε μια σειρά. Μερικοί από το ζώδιο σας, ίσως και να πρέπει να κάνουν και κάποια ταξίδια. Εύνοια και στα συναισθηματικά.

Τοξότης: Για τους δεσμευμένους που θέλουν μεγάλες και καταλυτικές αλλαγές συζητήστε όλα τα θέματα που σας απασχολούν με τον μόνιμο σύντροφό σας. Εσείς που είστε εργένηδες, και αναζητάτε κάτι ποιοτικό πλέον, θα το έχετε το δεύτερο 10ήμερο του Ιουνίου.

Αιγόκερως: Κρατήστε πιο κοντά σας ότι αξίζει και να έχετε πάντα μέσα στο μυαλό σας, ότι τέλεια σχέση δεν υπάρχει, παρά μόνο στις ταινίες και στα παραμύθια. Μερικοί του ζωδίου, ίσως και να λάβουν προτάσεις για νέες – ενδιαφέρουσες συνεργασίες, που όμως θα πρέπει να τις εξετάσετε από όλες τις πλευρές.

Τυχερά νούμερα: 1, 3, 5, 9

Υδροχόος: Οι εκπλήξεις θα έρθουν από τα παλιά, και το διαισθάνεστε ήδη. Αφήστε χαλαρό τον εαυτό σας, και αποφασίστε τι πρέπει να διορθώσετε σε σχέσεις, τι πρέπει να τονίσετε σε επανασυνδέσεις, και τι όρια θα βάλετε σε νέους έρωτες.

Ιχθείς: Θα πρέπει να παραμείνετε συγκεντρωμένοι στα προγράμματα σας. Είτε αυτά είναι γύρω από σπουδές, είτε γύρω από νέα project. Τα χρήματα θα σας έρθουν και η οικονομική ροή θα είναι συνεχής. Επίσης, κρατήστε στην σκιά και μακριά από όλα τα άλλα μάτια, το τι κάνετε!