Δεν είναι λίγοι εκείνοι που ελκύονται σεξουαλικά από άτομα με εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα. Ο λόγος; Είναι αυτό το… κάτι ή αν προτιμάτε η περιβόητη… χημεία ανάμεσα σε συγκεκριμένους συνδυασμούς ζωδίων, που προκαλεί… ορμονικό παροξυσμό ο οποίος οδηγεί στην απόλυτη σεξουαλική εμπειρία. Οσο για το ποιο είναι αυτοί οι συνδυασμοί; Αρκετοί από τους ειδικούς των ζωδίων φαίνεται να συμφωνούν ότι πρόκειται για τους εξής έξι:

Κριός και Λέων: Αν και ως χαρακτήρες ο Κριός και ο Λέων είναι σε αρκετά σημεία αντίθετοι και διαθέτουν και οι δυο ιδιαίτερο εγωισμό, φαίνεται πως τα σώματά τους καταφέρνουν να επικοινωνήσουν με τρόπο ξεχωριστό. Αν περιορίσουν την τάση κυριαρχίας και βρουν τις ισορροπίες τους, θα ζήσουν έναν φλογερό έρωτα που θα απογειώσει το πάθος, καθώς και οι δυο διαθέτουν και φλογερό ταμπεραμέντο και είναι και sexy.

Ταύρος και Σκορπιός: Παρά τον δύσκολο πλανήτη που έχουν ως κυβερνήτη ο πρώτος στον Κρόνο και ο άλλος στον Πλούτωνα, και τις διαφορές τους ως προσωπικότητες, δημιουργούν μια εκρηκτική και παθιασμένη σχέση. Αρκεί να χαλαρώσουν λίγο, καθώς ο έρωτας του Σκορπιού λειτουργεί ως… κόκκινο πανί για τον Ταύρο, που παραδίδεται άνευ όρων, ενώ και ο πεινασμένος σεξουαλικά Σκορπιός χορταίνει από τα… άγρια παιχνίδια του στην ερωτική αρένα.

Δίδυμοι και Τοξότης: Αναγνωρίζει ο ένας τον άλλο από την πρώτη ματιά και δεν γίνεται παρά να καταλήξουν στην κρεβατοκάμαρα, καθώς αφήνονται να τους καθοδηγήσουν οι αισθήσεις. Οι Δίδυμοι βρίσκουν στον Τοξότη τον απόλυτα συμβατό ερωτικό σύντροφο. Περνάνε τόσο καλά, που μπορεί να κάνουν στροφή στη ζωή τους και να ξεχάσουν όσα πιστεύουν για τιςεξαρτήσεις και τις δεσμεύσεις.

Καρκίνος και Ιχθύες: Τα δυο υδάτινα ζώδια αποτελούν ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια στο κρεββάτι, καθώς αλληλοσυμπληρώνουν ο ένας τον άλλον. Παράλληλα κατανοούν τις ανάγκες και τις ευαισθησίες, μοιράζονται πάθος και όνειρα και βιώνουν έναν μαγικό έρωτα.

Παρθένος και Ζυγός: Ερως ανίκατε μάχαν. Πρόκειται για ένα ασυνήθιστο ζευγάρι, που αν και δεν ταιριάζουν ως χαρακτήρες τους ενώνει η αίσθηση των σωμάτων. Πρώτα κολλάει ο Ζυγός και μετά ο Παρθένος, και γρήγορα συνειδητοποιούν και οι δυο ότι το ταίριασμά τους δεν θα μπορούσε παρά να συμβεί κάποια στιγμή.

Αιγόκερος και Υδροχόος: Ο ένας είναι πολύ σταθερός ο άλλος πολύ ελεύθερος. Δεν μπορεί παρά να… συγκρουστούν. Ομως όταν βρεθούν μόνοι τους στον ίδιο χώρο όλες οι δυνάμεις τους θα αφεθούν ελεύθερες και θα λιώσει ο ένας στην αγκαλιά του άλλου.