Κριός

Η πτήση είναι έτοιμη για απογείωση! Στο γενικό πλαίσιο των τελευταίων ημερών, που όλα λειτουργούν ανάποδα από σένα και έχεις και νευρά, δεν φαίνεται να ξεφεύγεις άμεσα. Μικροαναποδιές και εντάσεις έχει το μενού σήμερα. Ζώνη φόρεσες;

Ταύρος

Συζητήσεις τέλος! Ένα θέμα, το οποίο κουβεντιάζεις νυχθημερόν τελευταία, έχει φτάσει σε τέλμα. Τα έφερες από εδώ και από κει και διαπίστωσες και μόνος σου ότι είναι αδιέξοδο. Μακριά από συναισθηματισμούς και με οδηγό την λογική ξέρεις καλά πως δεν υπάρχουν άλυτα προβλήματα.

Δίδυμοι

Αναπάντητες κλήσεις. Ένα τηλεφώνημα ξαφνικό, από άτομο που σίγουρα δεν περιμένεις, ενδέχεται να σε ταράξει. Η ταραχή είναι σίγουρη, για καλό ή και για κακό έχε στην τσάντα σου βαλεριάνα!

Καρκίνος

Κάνεις όνειρα! Η όψη του Ποσειδώνα σε μετατρέπει σε ονειροπόλο ζώδιο (όχι πως δεν είσαι) και σε επαναφέρει στην ρομαντική σου διάσταση. Όλα καλά και ανθηρά και αν τολμήσεις να διεκδικήσεις αυτά που φαντασιώνεσαι ο Ποσειδώνας θα βοηθήσει!

Λέων

Ποιος θα σε ξελασπώσει; Σήμερα το κοντινό σου και άμεσο περιβάλλον σε έχει στην έγνοια του και απολαμβάνεις την εύνοια! Τα οικονομικά τα οποία δεν πάνε καλά, θα πάρουν μια ανάσα με την βοήθεια των κοντινών σου προσώπων.

Παρθένος

Αλλαγή πλεύσης αλλά με πρόγραμμα. Το μυαλό σου δουλεύει προς την νέα τροχιά που έχεις επιλέξει να κινηθείς. Έχεις ανάγκη για ανανέωση και φαίνεται. Στο πλαίσιο των αλλαγών μήπως να ξεκινήσεις από τον εργασιακό σου χώρο;

Ζυγός

Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε έχει αλλάξει. Νέα δεδομένα κάθε μέρα έρχονται στο προσκήνιο και ευχάριστες εκπλήξεις ξεπετάγονται συνεχώς. Σήμερα ταξίδια και θέματα ακίνητης περιουσίας ζητούν προσοχή. Ναι μεν αλλά…

Σκορπιός

Πράκτορας Σκορπιός. Σήμερα η μέρα σε καλεί για μυστικά και πάθη. Θέματα στον οικογενειακό τομέα μπορούν να λυθούν αλλά απαιτούν προσοχή και στρατηγική. Δούλεψε με μυστικό τρόπο προς την κατεύθυνση που επιθυμείς και μην ανακοινώσεις τα σχέδια σου.

Τοξότης

Με λίγη βοήθεια από τους φίλους σου. Οι ομάδες, οι φίλοι, οι σύλλογοι, οι συνάδελφοι και γενικά τα πλήθη σε βοηθούν σήμερα για να περάσεις καλύτερα και να ελαφρύνεις. Εμπιστεύσου και δεν θα χάσεις.

Αιγόκερως

Να μια καλή μέρα για ένα σοβαρό θέμα εργασίας. Σήμερα προωθούνται ζητήματα εργασιακά, συζητιέται το όνομα σου και πρέπει να το εκμεταλλευτείς. Προαγωγή, εύρεση εργασίας, αλλαγή τομέα ή θέσης είναι στα σκαριά. Τι και αν είναι αργία;

Υδροχόος

Διαδικασίες! Η μέρα επιτάσσει την ενεργητικότητα σου καθώς έχει πολύ… χαρτούρα η μέρα σήμερα. Συμβόλαια, οικονομικά, αποδείξεις, κληρονομιές και Ε9 είναι στον περίγυρο και ζητούν τακτοποίηση. Μην βαριέσαι!

Ιχθύς

Συγγενείς και έρωτας, δεν πάνε μαζί! Ο σύντροφος σου σήμερα δεν είναι στα κέφια του και εσύ προσπαθείς να ελαφρύνεις την κατάσταση. Άτομα του οικογενειακού σου κύκλου πρέπει να μείνουν στην απέξω, μην αναμίξεις οικογενειακά με ερωτικά.