Ο δημιουργός των Simpsons ξαναχτυπά. Ο Ματ Γκρένιγνκ επιστρέφει στην δημιουργική δράση με καινούργια σειρά κινουμένων σχεδίων για ενηλίκους. Το «Disenchantment» όπως ονομάζεται η νέα παραγωγή, θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Αυγούστου στο Netflix, όπου θα προβληθούν 10 συνολικά επεισόδια.

Στο «Disenchantment», οι τηλεθεατές θα μεταφερθούν σ’ ένα μεσαιωνικό βασίλειο, την Dreamland όπως ονομάζεται. Εκεί, θα παρακολουθήσουν τις περιπέτειες της πριγκίπισσας Μπιν, που της αρέσει να πίνει τα ποτηράκια της και του πιστού της συντρόφου Έλφο, ένα ζόρικο πράσινο ξωτικό. Μαζί τους θα τριγυρνά και ο προσωπικός τους δαίμονας Λούσι. Καθημερινά, οι τρεις τους θα αντιμετωπίζουν πνεύματα,τρολ και πολλούς ανόητους ανθρώπους. T

Στη σειρά, θ’ ακουστούν οι φωνές γνωστές ηθοποιών όπως της Άμπι Τζάκομπσον (Μπιν), Νατ Φάξον (Έλφο) και Έρικ Αντρέ (Λούσι) μαζί με τους Τζον ΝτιΜάτζιο, Μπίλι Γουέστ, Μόρις ΛαΜάρς, Τρες ΜακΝίλ, Ντέιβιντ Χέρμαν, Ματ Μπέρι, Τζένι Μπέιτεν, Ριτς Φουλχερ, Νοέλ Φίλντινγκ και Λούσι Μοντγκόμερι. Το animation θα το κάνουν οι άνθρωποι του Rough Draft Studios κι έχει πολλά από εκείνα τα στοιχεία στο σχεδιασμό που το κοινό αγάπησε στους Simpsons κι αποτελούν χαρακτηριστικά της σχεδίασης του Γκρένιγνκ.

Το «Disenchantment» είναι μια παραγωγή της εταιρίας ULULU Company για το Netflix μαζί με τον Ματ Γκρένινγκ και τον Τζος Γουάινστιν να είναι εκτελεστικοί παραγωγοί.