Δεν είναι λίγοι αυτοί που επιμένουν να κολλάνε σε έρωτες που δεν εκπληρώθηκαν, δεν βρήκαν ανταπόκριση, μη μπορώντας να δεχθούν ότι η φανερή «χημεία» δεν λειτούργησε και δεν έζησαν το πάθος. Τι έφταιξε; Μήπως το ζώδιό μας καθιστά προβληματική τη συμπεριφορά μας ακόμη και σε εκείνον-η, που μας πήρε… το μυαλό με την πρώτη ματιά. Εντέλει ποια είναι τα λάθη που κάνουμε στην προσέγγιση του εκάστοτε αντικειμένου του πόθου μας;

Ο Κριός γοητεύεται τόσο πολύ από μια νέα γνωριμία που ξεχνάει την απόφαση που είχε πάρει πρόσφατα να εξετάσει αν το πρόσωπο που μπήκε στη ζωή του, του ταιριάζει.

Ο Ταύρος δυσκολεύεται να καταλήξει γύρω από το νέο άτομο που μπήκε στη ζωή του, με αποτέλεσμα να γίνεται κουραστικός και να τον-την διώχνει από κοντά του.

Οι Δίδυμοι καθώς βιάζονται να μην χάσουν το εκάστοτε κελεπούρι που γνώρισαν μπαίνουν δυναμικά στο παιχνίδι του έρωτα, αλλά σύντομα συνειδητοποιούν ότι μάλλον έπεσαν έξω για μια ακόμη φορά.

Ο Καρκίνος δένεται πολύ γρήγορα με μια νέα γνωριμία και εκφράζει τόσο έντονα τον ενθουσιασμό του που φοβίζει το άτομο που τον ενδιαφέρει.

Ο Λέων με τον εγωισμό και την έπαρση που διαθέτει θεωρεί ότι κανείς δεν μπορεί να του αντισταθεί, αλλά κάποιες φορές πέφτει στην εξαίρεση και τα βρίσκει σκούρα.

Οι Παρθένοι ακόμη κι αν γνωρίσουν το ιδανικό ταίρι φέρονται τόσο κτητικά, που κάνουν τον άλλο να τρομάξει και να απομακρυνθεί.

Ο Ζυγός δυσκολεύεται να εκφράσει αυτό που πραγματικά θέλει και αφήνει την πρωτοβουλία στο άλλο πρόσωπο, που ενδέχεται και να βαρεθεί να περιμένει.

Ο Σκορπιός εκφράζει τον ενθουσιασμό του λες και ήξερε τον άλλον-η από χρόνια, δείχνει και τη ζήλια του, με αποτέλεσμα να καταπιέσει το αντικείμενο του πόθου του.

Ο Τοξότης παθιάζεται με μια νέα γνωριμία που του κάνει κλικ, αλλά θα αποφύγει να εμπλακεί σε καταστάσεις που περιορίζουν την ελευθερία του.

Ο Αιγόκερος ακόμη και αν και θαμπωθεί από μια νέα γνωριμία, αν αυτή δεν συμφωνεί με τα πρέπει θα βάλει φρένο στα συναισθήματά του.

Ο Υδροχόος συχνά μπερδεύει τον έρωτα με τη φιλία και έτσι γρήγορα μπορεί να γίνει κολλητάρι με τη νέα γνωριμία.

Οι Ιχθύες έχουν την τάση να εξιδανικεύουν πρόσωπα και καταστάσεις με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να προσγειώνονται απότομα στην πραγματικότητα.