Η Τζάκι Ωνάση είχε ιδιαίτερη αδυναμία στα μικροσκοπικά μαύρα μπικίνι. Η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, η οποία κατόρθωσε (λίγα χρόνια μετά τη δολοφονία του Τζον Κέννεντι στο Τέξας) να παντρευτεί έναν από τους πλουσιότερους και ισχυρότερους ανθρώπους του κόσμου, τον «πολύ» Αριστοτέλη Ωνάση, διατηρούσε άψογες αναλογίες. Λεπτή, καλλίγραμμη, με μακριά πόδια, καλογυμνασμένους γλουτούς, κυρίως όμως ψηλά, «στητά» οπίσθια. Ο έλληνας μεγιστάνας έπεισε τη χήρα του Τζον Κέννεντι (στο μεταξύ…είχε δημιουργήσει μια πολύ σύντομη σχέση με την αδελφή της Τζάκι, Λη Ράτζβελ, την οποία είχε προσκαλέσει στη θαλαμηγό“ChristinaO”), να τον νυμφευθεί, στέλνοντάς της μυθικής αξίας δώρα.

Ο Ωνάσης, μέγαςplayboy,γνώρισε το μαγικό τρόπο να γίνεται ιδιαίτερα ελκυστικός και γιατί όχι επιθυμητός στις γυναίκες. Η Τζάκι Κέννεντι, μητέρα δύο παιδιών (του Τζον-Τζον και της Καρολίν)…πέταξε το μαύρο πέπλο και ταChanelπένθιμα ταγιέρ και παραδόθηκε στον Ωνάση. Γοητεύτηκε από την προσωπικότητα, το χιούμορ, τη «λεβεντιά», την δύναμη, το ισχυρό προφίλ.

Η Τζάκι περνούσε τον χρόνο της στα πολυτελή σπίτια τουgreektycoonστη Νέα Υόρκη και το Μόντε Κάρλο, κάποιες φορές «περνούσε» από το μεγάλο, λευκό σπίτι της οικογένειας στην παραλία της Γλυφάδας. Η αμερικανίδα για την οποία ο Ωνάσης «κατέστρεψε» τη σχέση του με την «αιώνια» πιστή ερωμένη Μαρία Κάλλας, έμοιαζε όμως απόλυτα γοητευμένη από τον Σκορπιό.

Το μικρό ιδιόκτητο νησί του Ωνάση, μια φωτεινή κουκίδα στα γαλαζοπράσινα νερά του Ιονίου, την τραβούσε σαν μαγνήτης.

Δυναμίτης

Ο Άρης Ωνάσης, ο οποίος δεν … συγκρατούσε το στόμα του γύρω από την προσωπική του ζωή, έλεγε ότι ένας δυνατός καυγάς, είναι ό,τι καλύτερο πριν καταλήξει με την Τζάκι στο κρεβάτι. Ο μεγιστάνας συνήθιζε μάλιστα να λέει ότι ηtreschic,πανάκριβα ντυμένη, λεπτεπίλεπτη σύζυγός του, ήταν σκέτος δυναμίτης στο κρεβάτι. Οι στενοί του φίλοι τον άκουγαν να τους διηγείται «λεπτομέρειες» από τις πολύ προσωπικές τους στιγμές! «Μην την βλέπετε έτσι κοκκαλιάρα και απόμακρη. Στο κρεβάτι η Τζάκι μεταμορφώνεται κυριολεκτικά! Ηchicκυρία με τους άψογους τρόπους, μπορεί να σου… αλλάξει τα φώτα στην κρεβατοκάμαρα. Εδώ μιλάμε για σκέτο δυναμίτη»,

Διαβάστε εδώ το αποκαλυπτικό άρθρο