Η Τζένιφερ Λόπεζ, ο Τζίμι Φάλον, η Lady Gaga και πολλοί ακόμη σταρ συσπειρώνονται για να υποστηρίξουν τους μαθητές που ζητούν αυστηρότερη νομοθεσία για την οπλοκατοχή στις Ηνωμένες Πολιτείες και μεταρρυθμίσεις για τον έλεγχο των όπλων.

Οι διάσημοι σταρ στηρίζουν με την οργάνωση NAACP Youth & College Division (οργάνωση για την προστασία των ανήλικων που ανήκουν σε μειονότητες), το M.T.V και άλλους φορείς, στέλνοντας 17 λεωφορεία γεμάτα τινέιτζερς στην Ουάσινγκτον προκειμένου να συμμετάσχουν στο μαθητικό συλλαλητήριο March For Our Lives που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο.

Τα 17 λεωφορεία συμβολίζουν τις 17 ζωές των μαθητών που χάθηκαν στην Φλόριντα στις 14 Φεβρουαρίου. Να θυμίσουμε πως το μεγάλο φονικό στη Φλόριντα έχει χαρακτηριστεί ως μια από τις χειρότερες τραγωδίες στις ΗΠΑ τα τελευταία 25 χρόνια.

Οι μαθητές θα διαδηλώσουν και κατά της απαράδεκτης πρότασης Τραμπ για οπλοκατοχή εκπαιδευτικών. Να θυμίσουμε ότι ο Τραμπ, ο οποίος ενστερνιζόμενος τις απόψεις της Εθνικής Ένωσης Όπλων, πρότεινε ορισμένοι εκπαιδευτικοί να φέρουν όπλα προκειμένου να αποτραπούν μελλοντικές επιθέσεις σε σχολεία.