Σύντομα οι φαν της βασιλικής οικογένειας θα είναι πλέον σε θέση να εκφράζονται μέσω των αγαπημένων τους «it girls», Μέγκαν Μαρκλ και Κέιτ Μίντλεντον, μιας και οι δύο αποκτούν τα δικά τους emojis.

Όλοι γνωρίζουμε πλέον αυτές τις μικρές φατσούλες που χρησιμοποιούμε στις διάφορες πλατφόρμες chatting και messaging, συμπληρώνοντας τον λόγο μας ή πολλές φορές αντ’ αυτού.

Τα νέα βασιλικά emojis της Μέγκαν και της Κέιτ, υπογράφει η εταιρεία DRKHORS και θα ονομάζονται MeghanMojis και KateMojis.

Φυσικά οι γνωστές φατσούλες δε θα περιοριστούν στο ένα αντίτυπο, αλλά θα αλλάζουν ρούχα και αξεσουάρ, ανάλογα με το ποιο θα είναι το trend που θα προτείνουν οι δύο «γαλαζοαίματες».

Επί του παρόντος, πάντως το μόνο μοντέλο που κυκλοφορεί είναι αυτό της Μέγκαν. Το MeghanMoji, φοράει ένα κλασσικό κοστούμι με σακάκι και σορτς denim, και η φωτογραφία είναι δανεισμένη από μια παλιά εμφάνιση της Μέγκαν στη Νέα Υόρκη.

Τα emojis θα βγουν στη διαδικτυακή αγορά τη σωστή στιγμή, και αυτή δεν είναι άλλη από τον Μάιο του 2018, οπότε και θα τελεστούν οι γάμοι της πρώην ηθοποιού με τον πρίγκιπα Χάρι