Στελέχη τραπεζών σε αγώνες πυγμαχίας για να χτιστούν σχολεία σε περιοχές που επλήγησαν απο φυσικές καταστροφές

Golden boys «παίζουν ξύλο» για φιλανθρωπικό σκοπό

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 22/02/2018 09:39 |
Golden boys «παίζουν ξύλο» για φιλανθρωπικό σκοπό

Στο ρινγκ προκειμένου να συγκεντρώσουν χρήματα για την φιλανθρωπική οργάνωση «All Hands and Hearts» της Πέτρα Νέμτσοβα, μπήκαν χρηματιστηριακά στελέχη τραπεζών όπως της Goldman Sachs, της Cantor Fitzgerald και της PNB Paribas. Το event με την ονομασία «Fight for Education», (Αγώνας για την Εκπαίδευση) προσέλκυσε αρκετούς θεατές, οι οποίοι πλήρωσαν ακριβά για να δουν τραπεζικά στελέχη της Goldman Sachs, της Cantor Fitzgerald και της PNB Paribas να... παίζουν μπουνιές. 

Στο ρινγκ προκειμένου να συμμετάσχουν στους αγώνες πυγμαχίας μπήκαν μερικά από τα πιο γνωστά ονόματα της Γουόλ Στριτ, όπως ο λογιστής της Cantor Fitzgerald, Πίτερ Κετσίνι, ο οποίος αναμετρήθηκε με τον ειδικό προθεσμιακών συμβολαίων αργού πετρελαίου στην Evolutions Markets, Φιλ Μούφαριτζ. 

Ο τρέιντερ συμβολαίων εμπορευμάτων στην Goldman, Ράσελ Μάρτιν βγήκε νικητής στον αγώνα με τον Σον Ράιαν της Tradition.

Από τους αγώνες πυγμαχίας μεταξύ χρηματιστηριακών στελεχών συγκεντρώθηκαν σχεδόν 1 εκατομμύριο δολάρια για να ξαναχτιστούν σχολεία σε περιοχές που επλήγησαν από φυσικές καταστροφές.

1
Αντίοχος
22/02/2018 10:10
Πρέπει να γνωρίζωμε, ότι οι μεγαλύτερες απάτες και κλοπές έχουν σαν προμετωπίδα τους την λέξη "φιλανθρωπία". Όπως και οι λεγόμενες ΜΚΟ, οι οποίες είτε θα εξυπηρετούν σκοτεινούς πολιτικούς σκοπούς, ή θα είναι τρόπος να τσεπώνουν πολλά εκατομύρια κάποιοι πονηροί !