Ακόμα ένας σταρ του Χόλιγουντ προστέθηκε στη λίστα των καλλιτεχνών που έσπευσαν να ενισχύσουν οικονομικά τους πληγέντες από τον τυφώνα Χάρβεϊ.

Πρόκειται για τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ο οποίος μέσω του ιδρύματός του προσέφερε 1 εκατ. δολάρια στο νεοσυσταθέν United Way Harvey Recovery Fund, το οποίο θα προχωρήσει σε βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες δράσεις αποκατάστασης των ζημιών που προκάλεσε ο Χάρβεϊ.

«Είμαστε ευγνώμονες για τη γενναιοδωρία του Λεονάρντο Ντι Κάπριο και του ιδρύματός του. Η αντιμετώπιση των προβλημάτων που άφησε ο Χάρβεϊ απαιτεί το καλύτερο από όλους μας και αυτό συμβολίζει αυτή η δωρεά», δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ταμείου, Μπράιαν Γκάλαχερ.

Το United Way είναι ο μεγαλύτερος ιδιωτικός μη κερδοσκοπικός οργανισμός στον κόσμο και εκτιμάται ότι οι προσπάθειες ανάκαμψης από τα προβλήματα του Χάρβεϊ θα διαρκέσουν αρκετά χρόνια.

«Ελπίζουν ότι και άλλοι θα υποστηρίξουν το Ταμείο και άλλους οργανισμούς», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του ιδρύματος Ντι Κάπριο, Τέρι Ταμίνεν.