Αυτή η ζεύξη τη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου την κάνει σκόνη και θρύψαλα… Ποιος νοιάστηκε για το πού σμίγει η Δύση με την Ανατολή όταν σας έχω εγώ το πού σμίγει το ΚΚΕ με τη Χρυσή Αυγή.

Το μπουζουξίδικο είναι το σημείο του σμιξίματος λοιπόν! Με το που άδειασε το καμαρίνι η Βανδή ύστερα από τις δηλώσεις του «Αει χάσου σφακιανάκι», εγκαταστάθηκαν προς αντικατάστασή της οι Goin’ Through, πιο διάτρητοι και από see through. Αγιε μου Ζαχαριάδη, αυτοί δεν ήταν που τραγούδησαν τις προάλλες στο φεστιβάλ της ΚΝΕ; Οι ίδιοι που διαμαρτυρήθηκαν για να μην τους ξεχωρίζουμε, ως εμπορικούς, από την καλλιτεχνικοϊδεολογική παράταξη με τον Παύλο Φύσσα!

Τι γίνεται εδώ παιδιά; Σμίγουν τα δύο άκρα ή χωρίζει επιτέλους η ήρα από το στάρι; Ημουν αφελής η γυναίκα που νόμιζα ότι το μόνο κοινό που έχουν ο Notis με τον Nivo ήταν το μάσημα της τσίχλας; Ή μπας και μια χιλιομασημένη τσίχλα μπορεί να κολλήσει ασύμβατα υλικά; Που τελικά μπορεί και να μην είναι τόσο ασύμβατα… Λάθος υποψιάζομαι ότι τελικά δόθηκε απάντηση στο ερώτημα που έθετε η μεγάλη επιτυχία των Goin’ Through, το «Πόσο μαλάκας είσαι;»; Εγώ χθες είδα στον ύπνο μου τον Βελουχιώτη και τον Ζέρβα στον Γοργοπόταμο. Τι κοσμογονία συνετελέσθη τη νύχτα και ξύπνησα το πρωί με τον Notis και τον Nivo αντάμα; Ε;