Προφυλαχτείτε! Κρυφτείτε! Σε ντουλάπες. Σε σεντούκια της γιαγιάς. Στα έγκατα των τηλεοπτικών πλατό. Οπου μπορεί ο καθένας.

Διότι είναι επιδημία, όπως φαίνεται. Μάθανε και οι πρώην –πάλαι ποτέεεεεεε… –τηλεπερσόνες ότι οι νυν, όπως η «εθνικιά» μας η παιδούλα Ναταλία Γερμανού, γράφουνε μυθιστορήματα ροζέ (διόλου σαν το κρασί) και πλακώσανε να γράφουνε, ότι είναι οι ανυπέρβλητες οι Βιρτζίνιες οι Γούλφες του ροζ.

Να, σαν την Κατερίνα Γιατζόγλου ένα πράγμα, που διασπείρει τον ιό της επιδημίας του ροζ – φούξια μυθιστορήματος να έρθει να δείξει μαζί με της «εθνικιάς» Ναταλίας, και δείχνει πάνω στο σκρίνιο το μαονένιο. Ας την απολαύσουμε τουλάχιστον ερεθιστικώς –εκεί, πιο χαμηλά, πιο χαμηλά, πιο χαμηλά –την επιδημία που ξεκίνησαν οι άφρονες παιδούλες της Τουβούλας μας:

«Ακόμα και στο σεξ είχαν κολλήσει. Ο Δημήτρης έδειχνε άκεφος και η στύση του (σ.σ. διότι μας διαβάζουν και παιδάκια, είπαμε…) ήταν προβληματική. Δεν φαινόταν να ενοχλείται ιδιαίτερα από το θέμα και έπεφτε για ύπνο. Η Αννα δεν έδινε συνέχεια και έκανε πως δεν καταλάβαινε.

–Δεν έχω διάθεση. Με όλα αυτά που κάνεις δεν μου σηκώνεται καν (σ.σ.: τσ, τσ, τσ, πιπέρι στο στόμα και μας διαβάζουν και παιδιά). –Σαν τι κάνω δηλαδή; –Ξέρεις εσύ… –Οχι, εσύ να μου πεις. Εγώ, γιατί δεν κάνω ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ! φώναξε».

Η επιδημία καλά κρατεί…