Η Ντέμι Μουρ δεν ήταν μόνη. Συνοδευόταν από μία φίλη της που σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες μιλούσε ελληνικά και τη βοηθούσε στη μετάφραση των επιθυμιών της. Ποιες ήταν αυτές;

Το ιδανικό κόκκινο κραγιόν. Και το βρήκε στο Rouge d’Armani Νο 400. Το μακιγιάζ της για τα μάτια, συμπλήρωσε με τη μαύρη μάσκαρα Giorgio Armani Eyes To Kill – Excess και δείχνοντας ικανοποιημένη υπέγραψε και αυτόγραφα σε εκείνες που την πλησίασαν και της ζήτησαν ένα ενθύμιο από την αναπάντεχη συνάντησή τους.

Το πέρασμα της Ντέμι Μουρ από την Ελλάδα συμπεριλαμβάνει και τη διαμονή της στη Μύκονο. Προς το παρόν είναι άγνωστο αν η ηθοποιός και μεγαλοπαραγωγός του Χόλλυγουντ παραμείνει στην Αθήνα , ακολουθώντας τα ίχνη της νυχτερινής ζωής που «δοκίμασε» και ο πρώην σύζυγος της, Άστον Κούτσερ.

Στις αρχές του καλοκαιριού ο Άστον Κούτσερ βρέθηκε στην Αθήνα όπου πολλά μάτια και οι φακοί των παπαράτσι τον εντόπισαν να διασκεδάζει στο κλαμπ Villa της οδού Πειραιώς και στην πίστα όπου ο Πάνος Κιάμος τραγουδούσε «Ως τον ουρανό είναι λίγο».