Γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων αναζητούν νοσοκομεία και ιδιωτικές κλινικές σε Βρετανία και Παρίσι.

Είναι ενδεικτικό ότι επιτελικά στελέχη νοσοκομείου του Ηνωμένου Βασίλειου είχαν συνάντηση με τον Ιατρικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης αναζητώντας επιστήμονες της υγείας σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα για άμεση πρόσληψη.

Το συγκεκριμένο νοσοκομείο με τη βοήθεια των γιατρών ψάχνει ιατρούς στην Ελλάδα κυρίως λόγω της υψηλής κατάρτισης που διαθέτουν και των άριστων πανεπιστημιακών σπουδών τους.

Υπενθυμίζεται ότι παρόμοια αναζήτηση έχουν κάνει στο παρελθόν νοσοκομεία και από άλλες χώρες της Ευρώπης, όπως η Γερμανία. Μάλιστα, οι βρετανοί γιατροί θα προχωρήσουν και σε αδελφοποιήσεις με ελληνικά νοσοκομεία, ώστε όποιος επιθυμεί από την Ελλάδα να μπορεί να (μετ)εκπαιδευτεί σε συγκεκριμένους τομείς περίθαλψης και θεραπείας.

Προσλήψεις ιατρών και οδοντιάτρων πραγματοποιεί και ο μεγαλύτερος ιδιωτικός όμιλος κλινικών στο Παρίσι.

Ο όμιλος αναζητεί ιατρούς και οδοντιάτρους ανεξαρτήτως προϋπηρεσίας, για τηνκάλυψη θέσεων στις κλινικές του στο Παρίσι. Απαραίτητη προϋπόθεση, η γνώση της γαλλικής γλώσσας. Παρέχει υψηλές απολαβές, συμβόλαια αορίστου χρόνου, δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για όλη την οικογένεια και άδεια άσκησης επαγγέλματος στη Γαλλία. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επισκεφθούν την ιστοσελίδαwww.eurosynapses.eu/Z4b και να αποστείλουν τα βιογραφικά τους σημειώματα στα αγγλικά στοinfo@eurosynapses.eu.

Επίσης η Grecruitment, διεθνής εταιρεία με μακρόχρονη εμπειρία στην εύρεση και επιλογή στελεχών κυρίως τεχνικών και ιατρικών επαγγελμάτων, παρέχει υπηρεσίες ανθρώπινου δυναμικού με δραστηριοποίηση στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Συγκεκριμένα αναζητεί παιδίατρο/ νεογνολόγο με γνώση Β2 γαλλικών για δημόσια κλινική στη Νοτιοδυτική Γαλλία (Μπορντό). Για βιογραφικά και πληροφορίες απευθυνθείτε στο info@grecruitment.com. Το γραφείο ευρέσεως εργασίας Jobsallover.eu, που δραστηριοποιείται στον χώρο του recruiting, αναζητεί φροντιστές υγείας για εργασία σε γηροκομεία και σε ιδρύματα για άτομα με ειδικές ανάγκες στην Κεντρική και τη Νότια Αγγλία, καθώς και στην Ουαλία, περιοχές: Shropshire, Surrey, Wrexham (Wales).

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν επίπεδο αγγλικών ικανοποιητικής συνεννόησης, Β1.

Εμπειρία επιθυμητή, αλλά όχι απαραίτητη(παρέχεται σχετική εκπαίδευση στα άτομα που δεν έχουν σχετική προϋπηρεσία).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επισκεφθούν την ιστοσελίδα https://jobsallover.eu.