«Δολοφόνε απάνθρωπε» φώναζαν οι συγγενείς της 18χρονης Ειρήνης κατά την προσαγωγή του πατέρα της ο οποίος επρόκειτο να δικαστεί στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας για τη δολοφονία της κοπέλας το σπίτι τους, στην Πετρούπολη πριν από περίπου ένα χρόνο.

«Έπρεπε να έχεις αυτοκτονήσει καθίκι, πήρες το παιδί μου και το έβαλες στο χώμα. Σύντομα να είσαι και εσύ στο χώμα» ούρλιαξε κλαίγοντας η μαυροφορεμένη μητέρα της άτυχης κοπέλας όταν αντίκρισε τον πρώην σύντροφο της.

Η μητέρα της 18χρονης με σπαραγμό ζήτησε από τον κατηγορούμενο να της πει γιατί έκοψε το νήμα της ζωής της κόρης τους. «Γιατί , το λόγο να μου πεις; Είδες πόσο δειλός είσαι, ούτε το λόγο δεν ξέρεις καθίκι. Είσαι τέρας όχι πατέρας. Έχω δικαίωμα να μάθω γιατί μου την πήρες, γιατί την έβαλες στον τάφο. Τόσο πολύ τη μισούσες; Να πεις την αλήθεια», εκείνος δεν σήκωσε ούτε για μια στιγμή το κεφάλι του για να αντικρούσει τη γυναίκα με την οποία ήρθε αντιμέτωπος όταν εκείνη του επιτέθηκε αμέσως μετά την αναβολή της δίκης, λόγω κωλύματος του συνηγόρου του, για τις 8 Οκτωβρίου 2018.

Σύμφωνα με την κατηγορία, η 18χρονη μαρτύρησε στα χέρια του πατέρας της ο οποίος, αφού της έκλεισε το στόμα και τη μύτη, τη στραγγάλισε, την τραυμάτισε με μαχαίρι στο πρόσωπο, το στήθος και το χέρι και στη συνέχεια έβαλε φωτιά στο σπίτι τους.