Την εμπλοκή 55χρονης γυναίκας σε υπόθεση που αφορά καταγγελίες για τραυματισμούς βρεφών σε πολυσύχναστους χώρους εξετάζει η Ελληνική Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, προσήχθη ύποπτη στο Α.Τ. Αγίου Δημητρίου για τις επιθέσεις με αιχμηρό αντικείμενο που σημειώθηκαν σε εμπορικό κέντρο της περιοχής τις προηγούμενες ημέρες.

Η Ελληνική Αστυνομία εξέτασε τις μαρτυρίες των μητέρων των οποίων τα παιδιά τραυματίστηκαν και κατάφερε σε συνεργασία με τους υπεύθυνους ασφαλείας του εμπορικού κέντρου να εντοπίσει την ύποπτη στην επόμενη επίσκεψή της στον ίδιο χώρο.

Το βράδυ της Τετάρτης, η γυναίκα προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα Αγίου Δημητρίου, όπου αναγνωρίστηκε από τις μητέρες των βρεφών.

Το χτύπησε στην πλάτη για να το ηρεμήσει…

Η μυστηριώδης γυναίκα έχει «χτυπήσει» τουλάχιστον τρεις φορές και χαρακτηριστικό του τρόπου με τον οποίο ενήργησε είναι το γεγονός ότι αρχικά δεν έγινε καν αντιληπτή από τις μητέρες, ακόμα και στις περιπτώσεις που κρατούσαν το παιδί τους αγκαλιά.

Σε μια από τις επιθέσεις, η γυναίκα χτύπησε στην πλάτη το μωρό που έκλαιγε, με στόχο – υποτίθεται – να το ηρεμήσει, κι έπειτα χάθηκε στο πλήθος.

Μόλις η μητέρα διαπίστωσε ότι από τις πατούσες του βρέφους έτρεχε αίμα, υπέστη σοκ και κάλεσε αμέσως τους άνδρες ασφαλείας του εμπορικού κέντρου.

Τότε πληροφορήθηκε πως, νωρίτερα, η μαυροφορεμένη γυναίκα είχε επιτεθεί με τον ίδιο τρόπο σε ακόμη δύο βρέφη μέσα σε κατάστημα παιδικών ρούχων και παιχνιδιών.