Κυβερνητική προπαγάνδα επιχειρήθηκε για μια ακόμα φορά μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής στο Twitter.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Δευτέρας 16 Ιουλίου ανέβασε tweet στο οποίο ανέγραφε: «Μετά το μνημόνιο θα φανεί το πραγματικό προφίλ αυτής της κυβέρνησης και αυτό».

Οπως γίνεται αντιληπτό, επιχειρήθηκε να μεταφερθεί στα social media, μέσω όμως του επίσημου λογαριασμού του Λιμενικού Σώματος, κομμάτι από τις δηλώσεις που έκανε ο υπουργός Ναυτιλίας, Παναγιώτης Κουρουμπλής σε τηλεοπτικό δίκτυο.

Ο κ. Κουρουμπλής δήλωσε ότι «οι κινήσεις μετά το μνημόνιο θα δείξουν το πραγματικό προφίλ αυτής της κυβέρνησης», συμπληρώνοντας ότι αυτό είναι κάτι που το «τρέμει η αντιπολίτευση».

Κικίλιας: Οι αφισοκολλητές του ΣΥΡΙΖΑ

Ωστόσο, αρκετοί χρήστες του κοινωνικού δικτύου με παρεμβάσεις τους καταδίκασαν την ενέργεια και έκαναν λόγο για «ντροπή» καθώς «οι λογαριασμοί των κρατικών υπηρεσιών δεν είναι για κομματική εκμετάλλευση».

Αργότερα, το tweet διαγράφηκε από τον λογαριασμό του Λιμενικού Σώματος.

«Παρακαλούνται οι αφισοκολλητές του ΣΥΡΙΖΑ να μην μετατρέπουν σε εργαλεία προπαγάνδας θεσμούς και σώματα ασφαλείας», έγραψε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας στο Twitter.