Την Τρίτη 17 Ιουλίου θα συνεχιστεί η δίκη για τη δολοφονία της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη, που διεκόπη λόγω ασθένειας του συνήγορου υπεράσπισης του 58χρονου κατηγορουμένου Εμ. Σοροπίδη. Στο δικαστήριο εστάλη ιατρική βεβαίωση, η οποία βεβαίωνε το πρόβλημα υγείας του συνηγόρου.

Νωρίτερα, με την έναρξη της δίκης οι συγγενείς της αδικοχαμένης Δώρας ξέσπασαν εναντίον του καθ’ ομολογία δολοφόνου της.

«Αν η οικογένεια ειναι πέπεισμενη οτι το έκανα εγω τότε να με δικάσετε ακόμη και χωρις συνήγορο» είπε ο κατηγορούμενος.

Νωρίς το πρωί επικράτησε πανικός έξω από τη δικαστική αίθουσα όταν ο 58χρονος δέχτηκε επίθεση από τους συγγενείς της άτυχης κοπέλας.

«Κάντε τον κομμάτια … αλήτη» φώναζε ο πατέρας στον κατηγορουμενο ο οποιος λίγο αργότερα είπε στους δημοσιογράφους : «θέλω να το ξέρετε ότι εγώ θα τον σκοτώσω και πεθαμένος να είμαι «. Επιπλέον, εξαπέλυσε βολές σε βάρος του πρώην υπουργού δικαιοσύνης, Νίκου Παρασκευόπουλου με τον νόμο του οποίου ο κατηγορουμενος είχε αποφυλακιστεί λίγο πριν το έγκλημα.

Μοναδικό αίτημα της οικογένειας της Δώρας Ζέμπερη η τιμωρία του δράστη από τον οποίο όμως, περιμένουν να πει όλη την αλήθεια και να μην αφήσει καμία σκιά στην υπόθεση αυτή που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Συγγνώμη από τη μητέρα της Δ. Ζέμπερη

Η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη μέσω της συνηγόρου της ζητά συγγνώμη από τους αστυνομικούς για την φραστική επίθεση συγγενών εναντίον τους στον προθάλαμο των δικαστηρίων.

«Οι ύβρεις και οι κατάρες απέναντι σε αστυνομικούς ήταν μία ατυχής στιγμή πάνω στον πόνο και στην όργη μου στη θέα του δολοφόνου του παιδιού μου και σε καμια περίπτωση δεν τις εννοώ και γιαυτό ζητώ δημόσια συγνώμη απέναντι στους αστυνομικούς που με αυταπάρνηση προσφέρουν στην πατρίδα».

Φωτογραφίες από EUROKINISSI