Ο ένας από τους τρεις Αλβανούς κρατούμενους που είχαν αποδράσει την περασμένη Τρίτη, από το Αστυνομικό Τμήμα Αργυρούπολης, συνελήφθη, στις 5:00 τα ξημερώματα, έπειτα από ειδική επιχείρηση της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σε οικία στην περιοχή Αγία Μαρίνα Κορωπίου, όπου κρυβόταν όλες αυτές τις ημέρες.

Συγκεκριμένα πρόκειται για έναν 24χρονο, ο οποίος μόλις αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς κρύφτηκε σε μια ντουλάπα και όταν τον εντόπισαν προσπάθησε να αντισταθεί, αλλά αμέσως του πέρασαν χειροπέδες.

«Είχαμε συγκεντρώσει πληροφορίες ότι ο 24χρονος κρυβόταν σε σπίτι συγγενών του στο Κορωπί. Η αστυνομική επιχείρηση ήταν άριστα οργανωμένη και δεν άφησε περιθώρια διαφυγής στον δράστη», τονίζουν αστυνομικές πηγές.

Εξάλλου, σε πλήρη εξέλιξη είναι το ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη και των άλλων δύο Αλβανών, που απέδρασαν, ηλικίας 31 και 28 ετών.

Σημειώνεται, ότι οι τρεις δράστες κατηγορούνται ως μέλη σπείρας που είχε διαπράξει 72 κλοπές από πολυτελείς οικίες στα βόρεια και νότια προάστια.