Μια εγκαταλελειμμένη έκταση μετατράπηκε σε χώρο παιχνιδιού για τα παιδιά χάρη στις προσπάθειες του Δήμου Γλυφάδας. Τα εγκαίνια αυτής της νέας πρότυπης, δημοτικής, παιδικής χαράς, διεθνών προδιαγραφών, που βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Ηφαίστου & Αρετής στη Γλυφάδαθα γίνουν την Τετάρτη 20 Ιουνίου, στις επτά το απόγευμα.

Ο παιδότοπος διαθέτει δάπεδο ασφαλείας και τεχνικό χλοοτάπητα υψηλών προδιαγραφών καθώς και πολλά καινούργια και πρωτότυπα παιχνίδια. Παράλληλα φυτεύτηκαν νέα δέντρα, ανακατασκευάστηκε το πεζοδρόμιο και τοποθετήθηκαν καινούργια φωτιστικά με λάμπες LED νέας γενιάς.

«Σε ένα χώρο παρατημένο επί χρόνια, στην οδό Ηφαίστου πίσω από τη ΔΟΥ Γλυφάδας, δουλέψαμε με πείσμα, πολύ κέφι και φαντασία και ετοιμάσαμε έναν ακόμη πρότυπο παιδότοπο που η περιοχή τον είχε πραγματικά ανάγκη και έλειπε, αλλά κι ένα μοναδικό χώρο αναψυχής για μικρούς και μεγάλους, με καθιστικά, πολλά νέα δέντρα, κ.ά. Μαζί με αυτά δημιουργήσαμε και νέες θέσεις στάθμευσης, για να εξυπηρετείται η παιδική χαρά, αλλά και η ΔΟΥ» δήλωσε ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, καλώντας μικρούς και μεγάλους στα εγκαίνια.