Aιτήσεις για πρακτική άσκηση στις ειδικότητες της Τεχνικής Εξυπηρέτησης Πελατών και Τεχνικού Ελέγχου Εξοπλισμού δέχεται ο Εθνικός Οργανισμός Τηλεπικοινωνιών της Κύπρου Cyta.

Ειδικότερα για τις θέσεις στην τεχνική εξυπηρέτηση πελατών οι πρακτικά ασκούμενοι θα εκπαιδευτούν στην τεχνική εξυπηρέτηση πελατών– βλαβοληψία– βλαβοδιαχείριση. Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι φοιτητές των τμημάτωνΤηλεπικοινωνιώνή Πληροφορικής ή Ηλεκτρονικής και σύμφωνα με το πρόγραμμα σπουδών να μπορούν να ξεκινήσουν άμεσα την πρακτική τους άσκηση.

Για την πρακτική άσκηση στον τεχνικό ελέγχου εξοπλισμού οι ασκούμενοι θα εκπαιδευτούν στον έλεγχο, την παραμετροποίηση και την αναβάθμιση τερματικών εξοπλισμών CPEs. Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι φοιτητές των τμημάτωνΤηλεπικοινωνιώνή Πληροφορικής ή Ηλεκτρονικής ή Ηλεκτρολογίας/ Μηχανολογίαςκαι σύμφωνα με το πρόγραμμα σπουδών να μπορούν να ξεκινήσουν άμεσα την πρακτική τους άσκηση.

Η πρακτική άσκηση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της εταιρείας στη Μεταμόρφωση Αττικής.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν ηλεκτρονικά το βιογραφικό τους στο https://www.cyta.gr/el/aboutUs/Jobs ή στο fax: 215500880 με την αντίστοιχη ένδειξη.

Η εταιρεία σημειώνει ότι για όλα τα βιογραφικά θα τηρηθεί απόλυτη εχεμύθεια.