Θέλετε να οδηγήσετε τα γνωστά κόκκινα διπλά λεωφορεία στο Λονδίνο, ή φορτηγά για λογαριασμό μεγάλης αυτοκινητοβιομηχανίας στη Γερμανία; Εταιρείες προσφέρουν θέσεις πλήρους απασχόλησης για οδηγούς διαφόρων κατηγοριών. Εκτός από την καλή γνώση αγγλικών ή γερμανικών απαιτείται οι ενδιαφερόμενοι να κατέχουν και το αντίστοιχο δίπλωμα οδήγησης.

Συγκεκριμένα αναζητούνται οδηγοί φορτηγού κατηγορίας C πλήρους απασχόλησης προκειμένου να απασχοληθούν στην οδήγηση οχημάτων ανακύκλωσης κλάσης 2 HGV, συλλογής ανακύκλωσης οικιακών συσκευών.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν καλή γνώση αγγλικών, άδεια κατηγορίας 2, Digicard και DQC. Η εταιρεία προσφέρει εβδομαδιαία αμοιβή και μακροπρόθεσμα μόνιμες συμβάσεις.

n Μια από τις κορυφαίες οργανώσεις τοποθέτησης στην Ευρώπη αναζητά συνοδούς φορτηγού συλλογής ανακυκλώσιμων υλικών και φορτωτές για εργασία στην Αγγλία.

Πρόκειται για θέσεις πλήρους απασχόλησης. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν καλό επίπεδο αγγλικών. Η εταιρεία προσφέρει εβδομαδιαία αμοιβή και ωριαία τιμή από 7.83 λίρες έως 13.00 λίρες ανά ώρα.

n Εταιρεία στην Ουαλία αναζητά χειριστές μηχανημάτων αυτοκινητοβιομηχανίας. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στην λεπτομέρεια, να έχουν υψηλό επίπεδο συγκέντρωσης αλλά και εξοικείωση με την παραγωγή μεγάλου όγκου παραγωγής. Οι αμοιβές ξεκινούν από £ 7.83ph έως και 15.66ph

Βιογραφικά σημειώματα υποβάλλονται στα Αγγλικά με πλήρη ενημερωμένα

στοιχείαεπικοινωνίας στην ιστοσελίδα http://www.blu-global.com/

Υποψήφιοι που θα οδηγήσουν τα πασίγνωστα κόκκινα διπλά λεωφορεία στο Λονδίνο αναζητά εταιρεία. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν δίπλωμα οδήγησης Δ’ κατηγορίας, αγγλικά σε επίπεδο συνεννόησης και τουλάχιστον 6μηνη προϋπηρεσία ως οδηγοί λεωφορείων σε αστικά ή υπεραστικά.

Οσοι προσληφθούν θα λαμβάνουν μισθό.

Στο Βόρειο Λονδίνο: £12,35 (υπερωρίες έως £15,05 ανά ώρα), στο Νότιο Λονδίνο: £11,84 (υπερωρίες £18,80 ανά ώρα), ενώ ο μισθός εκπαίδευσης είναι £250-£300 την εβδομάδα.

Η εταιρεία James Lewis θα πραγματοποιήσει προσωπικές συνεντεύξειςστηνΑθήναστιςαρχές Σεπτεμβρίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν για πληροφορίες στο τηλ.:0044 203 137 9406

Στη Γερμανία. Οδηγούς φορτηγών με δίπλωμα CE για να εργαστούν σε μεγάλη αυτοκινητοβιομηχανία αναζητά εταιρεία στη Γερμανία. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι κάτοχοι διπλώματος CE και να έχουν καλή γνώση Γερμανικών. Απαιτείται προηγούμενη προϋπηρεσία καθώς και ευελιξία στο ωράριο εργασίας. Μισθοί από 1.550 έως 1.700 ευρώ, ενώ πληρώνεται εξτρά η νυχτερινή βάρδια.

Επίσης οδηγοί λεωφορείων αναζητούντα για εργασία στη Γερμανία. Οι ενδιαφερόμενοι απαιτείται να έχουν προϋπηρεσία και δίπλωμα κατηγορίας Δ’, καθώς και κάρτα ψηφιακού ταχογράφου. Επίσης να έχουν καλή γνώση της γερμανικής γλώσσας. Η εταιρεία προσφέρει πλήρη ασφάλιση και βοήθεια στην εύρεση διαμονής.

Βιογραφικά σημειώματα θα γίνονται δεκτά στο kariera@md-hellas.gr