Τη ζωή του έχασε ένας 20χρονος στρατιώτης στη Μυτιλήνη, συνεπεία τροχαίου συμβάντος με το αυτοκίνητό του, σήμερα τα ξημερώματα, όπως ανακοίνωσε το Γενικό Επιτελείο Στρατού.

«Το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνει ότι, τις πρωινές ώρες του Σαββάτου 16 Ιουνίου 2018, ο Στρατιώτης Ν.Μ., ετών 20, που υπηρετούσε σε Μονάδα της 98 Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής (98 ΑΔΤΕ «Αρχιπελάγους»), τραυματίστηκε θανάσιμα, συνεπεία τροχαίου ατυχήματος με το ΙΧ όχημά του. Τα αίτια του θανάτου του, διερευνώνται αρμοδίως. Το ΓΕΣ, εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του» σημειωνόταν επί λέξει στην ανακοίνωση του ΓΕΣ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις 14 Ιουνίου, πριν από δύο μέρες, σκοτώθηκε σε άλλο τροχαίο, ενώ βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, ένας άλλος στρατιωτικός, ένας ΕΠΟΠ Λοχίας, στο Βόρειο Έβρο. Οι προσπάθειες από πλευράς του ΓΕΣ είναι συνεχείς στον τομέα της οδικής ασφάλειας, και πρόσφατα μάλιστα, στις 25 Μαΐου, ο γνωστός οδηγός αγώνων Αναστάσιος Μαρκουίζος – «Ιαβέρης» πραγματοποίησε μία ακόμα ομιλία, την τελευταία από τις πολλές που έχει κάνει, με θέμα «Οδική Ασφάλεια – Πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων» στο προσωπικό της Διοικήσεως Κέντρων IV ΜΠ «Πελοπόννησος» στην Τρίπολη.