Φρίκη προκαλούν οι λεπτομέρειες της άγριας δολοφονίας μιας 44χρονης γυναίκας από τον σύζυγό της στα Τρίκαλα. Οι συνεχείς καυγάδες του ζευγαριού οδήγησαν τον άνδρα να σκοτώσει με μαχαίρι τη μητέρα των τριών παιδιών τους και μάλιστα μπροστά στα μάτια της 13χρονης κόρης τους.

Το ζευγάρι καταγόταν από το Γοργογύρι Τρικάλων και διέμενε στο Μεγαλοχώρι.

Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr αύριο θα εκδικάζονταν υπόθεσή τους στο δικαστήριο, αλλά ο 52χρονος σύζυγος Κων/νος Μπούκας, επέλεξε να βάλει τέλος με ανθρωποκτονία στις τεταμένες σχέσεις με την 44χρονη γυναίκα του Βάϊα Γκανιά.

Γύρω στις 5.30 το απόγευμα, της επιτέθηκε με μαχαίρι και την δολοφόνησε αφήνοντας ορφανά από μητέρα δύο παιδιά ηλικίας 3 και 13 ετών.

Ο δράστης μετά την δολοφονία, πήρε το αυτοκίνητό του και έφυγε από το σημείο, ειδοποιώντας την Αστυνομία για την πράξη του και λίγο αργότερα συλλαμβάνονταν από Αστυνομικούς.

Το θύμα, εργαζόταν ως νοσηλεύτρια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Μια γυναίκα αποκαλύπτει πως πριν λίγο καιρό η 45χρονη της είχε χτυπήσει την πόρτα, καλώντας σε βοήθεια. Σύμφωνα με την ίδια, ο σύζυγός της τότε «την κυνηγούσε με μαχαίρι για να την σφάξει«!

Η ίδια μιλά και για τα ασφαλιστικά μκέτρα που φέρεται να είχε κάνει η άτυχη γυναίκα, αλλά και για ένα ακόμη σημαντικό γεγονός. Αποκαλύπτει πως εκείνη την ημέρα, που η Βάια Γκάνια ζητούσε βοήθεια, εγκατέλειψε το σπίτι της. Είχε μαζί της μια βαλίτσα και το μικρό τους παιδί και για λίγο καιρό δεν επέστρεψε.

Ωστόσο, σύμφωνα με την ίδια, λίγο καιρό μετά ο σύζυγός της φέρεται να πήγε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας όπου εργάζονταν και να την έπεισε να επιστρέψει. Όπως φάνηκε, για τελευταία φορά.

Σύμφωνα με όσα είπε στο trikalaola.gr ο πεθερός της μεγάλης κόρης της οικογένειας κ. Γιώργος Χαρακόπουλος (κρατάει και τα παιδιά της οικογένειας τώρα) το θύμα είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα πριν λίγες μέρες τον άντρα της και δολοφόνο , καθώς οι καυγάδες ήταν συχνοί και κατέληγαν σε ξυλοδαρμό.

«Την ζήλευε υπερβολικά και χωρίς λόγο», λέει στην κάμερα ο κ. Χαρακόπουλος.