Συγκλονισμένη παραμένει η Κρήτη από την πολύνεκρη ναυτική τραγωδία που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στις βραχώδεις ακτές των Σφακίων. Το μοιραίο ταχύπλοο με επιβαίνοντες τέσσερις νεαρούς Χανιώτες, έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω στα βράχια, κόβοντας το νήμα της ζωής των αδελφών Στέλιου και Κωστή Κωνστανταράκη και του Μανώλη Τσεπίση, ηλικίας 32, 33 και 35 χρόνων αντίστοιχα.

Οι σοροί των τριών αδικοχαμένων ανδρών, ελπιδοφόρων μελών της χανιώτικης κοινωνίας και ιδιαίτερα δημοφιλών, μεταφέρθηκαν μετά την μακάβρια επιχείρηση περισυλλογής τους από τους άνδρες της ΕΜΑΚ, του Λιμενικού Σώματος και τους ψαράδες της περιοχής που κινητοποιήθηκαν για να παράσχουν βοήθεια, αρχικά στη Χώρα Σφακίων όπου και αναγνωρίστηκαν και κατόπιν στο νεκροτομείο του Νοσοκομείου Χανίων για τη νεκροψία – νεκροτομή.

Ο ιατροδικαστής Σταμάτης Μπελιβάνης μιλώντας στο cretapost.gr επισήμανε ότι η αιτία θανάτου των δύο αδελφών ήταν οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ενώ ο άτυχος Μανώλης Τσεπίσης υπέστη εκτεταμένες κακώσεις σπλάγχνων που αποδείχθηκαν θανατηφόρες.

Ο 35χρονος επιχειρηματίας μάλιστα, είχε ανασυρθεί σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση από τα συντρίμμια του ταχύπλοου και είχε αφήσει την τελευταία του πνοή, υποκύπτοντας στα σοβαρότατα τραύματά του κατά τη μεταφορά του στη Χώρα Σφακίων.

Πηγή: cretapost