Συγκλονίζει τη Θεσσαλονίκη η είδηση της αυτοκτονίας ενός ανθυπασπιστή της Πολεμικής Αεροπορίας.

Ο 33χρονος βρέθηκε νεκρός στην Ηλιούπολη της συμπρωτεύουσας έχοντας αυτοπυροβοληθεί με καραμπίνα.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για σημείωμα που άφησε ο αυτόχειρας και στο οποίο ανέφερε ότι θα προβεί στο απονενοημένο διάβημα λόγω οικονομικών οφειλών.

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Π.Α:

«Τις βραδινές ώρες της Κυριακής 22 Απριλίου 2018, 33χρονος Ανθυπασπιστής της Πολεμικής Αεροπορίας που υπηρετούσε στην 113 Πτέρυγα Μάχης, στην Αεροπορική Βάση Μίκρας, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης από την Αστυνομία, όπου διέμενε με συγγενή του.

Τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται από τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές».

Όμως, δεν ήταν η μοναδική αυτοκτονία στη Θεσσαλονίκη. Λίγες ώρες μετά, στις 9 το βράδυ της Κυριακής άνδρας περίπου 50 ετών έδωσε τέλος στη ζωή του, στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, γύρω στις 21.00, στην περιοχή του Ευόσμου, όπου βρίσκεται το σπίτι του αυτόχειρα, ο 50χρονος έδωσε τέλος στη ζωή του χρησιμοποιώντας ένα πιστόλι, με το οποίο αυτοπυροβολήθηκε.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας, αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο ο 50χρονος ήταν ήδη νεκρός. Την αστυνομία μάλιστα ενημέρωσε η σύζυγος του άτυχου 50χρονου. Δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά τα αίτια της πράξης του.