Μέσα σε δύο μπουκάλια σαμπουάν είχε κρύψει ένας 64χρονος έγκλειστος φυλακών περίπου 400 γραμμάρια κάνναβης, τα οποία μετέφερε κατά τη μεταγωγή του σε σωφρονιστικό κατάστημα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, αξιοποιώντας πληροφορίες που είχαν, πραγματοποίησαν έλεγχο στις αποσκευές του 64χρονου από τη Ρουμανία, κατά τη διάρκεια μεταγωγής του σε σωφρονιστικό κατάστημα. Έπειτα από τον έλεγχο, οι αστυνομικοί βρήκαν 148 συσκευασίες, που περιείχαν περίπου 400 γραμμάρια κάνναβης, τις οποίες ο 64χρονος είχε κρύψει σε δύο μπουκάλια σαμπουάν, που μετέφερε στις αποσκευές του.

Ο 64χρονος κρατείτο σε σωφρονιστικό κατάστημα με ένταλμα σύλληψης και προσωρινής κράτησης του 4ου Ανακριτικού Τμήματος Ναρκωτικών του Πρωτοδικείου Αθηνών, για υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση.

Ο 64χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ οι αστυνομικοί τού Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών συνεχίζουν τις έρευνες για την υπόθεση.