Συγκλονισμένη είναι η οικογένεια της ΕΡΤ και ο δημοσιογραφικός κόσμος από τον ξαφνικό θάνατο του Νίκου Γρυλλάκη. Ο δημοσιογράφος έφυγε από τη ζωή το πρωί από έμφραγμα και οι φίλοι και συνάδελφοί του στην ΕΡΤ έπαθαν σοκ.

Η Βάλια Πετούρη μίλησε στον «αέρα» της εκπομπής «Επτά» για τον συνάδελφό της, με την φωνή της να σπάει…

Όπως είπε, ο Νίκος Γρυλλάκης δούλευε αυτό το Σαββατοκύριακο. Ωστόσο, πήρε τηλέφωνο και ενημέρωσε ότι αισθανόταν μια αδιαθεσία και θα πήγαινε στο νοσοκομείο. Εκεί κατέληξε…

Η Αλεξάνδρα Δουβαρά, η παρουσιάστρια, του μεσημεριανού δελτίου πολύ συγκινημένη μετέδωσε την τραγική είδηση

«Σαν να είναι ψέμα κυρίες και κύριοι η είδηση την οποία θα μεταδώσουμε τώρα. Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι, είμαστε όλοι παγωμένοι εδώ στην ΕΡΤ. Κανείς μας δεν θέλει να το πιστέψει, γιατί κανείς μας δεν είναι έτοιμος για αποχαιρετισμούς. Έφυγε ξαφνικά σήμερα το πρωί από τη ζωή ένας εξαιρετικός συνάδελφος και ένας μοναδικός φίλος, ο Νίκος Γρυλλάκης.

Για περισσότερο από 30 χρόνια υπηρέτησε με πάθος και ζήλο τη δημοσιογραφία, μέσα από τις εφημερίδες και την τηλεόραση. Ο Νίκος ήταν η ψυχή του ρεπορτάζ, αγαπούσε αυτό που έκανε, αφιερώνοντας πολλές ώρες στο ρεπορτάζ, ειδικά στα θέματα περιβάλλοντος, ενέργειας και υποδομών. Το ήθος του Νίκου ήταν ξεχωριστό, όπως και το φιλότιμο του, πάντα στην πρώτη γραμμή των γεγονότων υπηρέτησε με αφοσίωση την αληθινή δημοσιογραφία. Ξεχωριστή ήταν και η αγάπη του για την ιδιαίτερη πατρίδα του την Κρήτη και τα Χανιά.

Η ΕΡΤ και όλοι οι εργαζόμενοι εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του».