Κανείς δεν πίστευε στην αρχή ότι ήταν κάτι σημαντικό, ωστόσο, το τροχαίο ατύχημα που είχε ο πρώην υπουργός, Γιώργος Βουλγαράκης αποδείχθηκε αρκετό σοβαρό.

Ο Βουλγαράκης νοσηλεύτηκεπροληπτικά στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας της Κεντρικής Κλινικής Αθηνών καθώς χθες χειρουργήθηκε εξαιτίας των πολλαπλών καταγμάτων που είχε, μετά το τροχαίο, το απόγευμα της Τρίτης. Το μεσημέρι της Τετάρτης βγήκε από την ΜΕΘ και είναι πλέον σε θάλαμο.

Όπως λένε οι γιατροί, η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία ωστόσο αναγκάστηκαν να τον οδηγήσουν στο χειρουργείο καθώς διαγνώστηκε με συντριπτικό κάταγμα δεξιάς κνήμης και περόνης και κάκωση δεξιάς άκρας χειρός.

Ο πρώην υπουργός και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας παρασύρθηκε από αυτοκίνητο έξω από το Ζάππειο, επί της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο δεξί πόδι και το δεξί χέρι. Είχε προσπαθήσει να περάσει το δρόμο χωρίς να δει το αυτοκίνητο που τον χτύπησε.

Η εισαγωγή του στην ΜΕΘ κρίθηκε επιβεβλημένη για καθαρά προληπτικούς λόγους και πλέον η ανάρρωσή του συνεχίζεται κανονικά σε θάλαμο.