Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στις 10 περίπου το βράδυ της Δευτέρας (19/03/2018) στην Ψαρή Φοράδα, έξω από τις εγκαταστάσεις του Αγροτικού Συνεταιρισμού της περιοχής. Δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους επιτόπου. To ΙΧ αυτοκίνητο με κατεύθυνση από την Ιεράπετρα προς την Ψαρή Φοράδα και με τέσσερις επιβαίνοντες Βουλγαρικής υπηκοότητας και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε με ιδιαίτερη σφοδρότητα σε έναν από τους τοίχους του Συνεταιρισμού με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο οι δύο εξ αυτών και να τραυματιστούν οι άλλοι δύο.

Οι επιβάτες του αυτοκινήτου ήταν όλοι ηλικίας 20 έως 30 ετών. Αμέσως σήμανε συναγερμός στις Αρχές, ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, καθώς και η Πυροσβεστική, που αμέσως έσπευσαν στο σημείο. Για τον απεγκλωβισμό των επιβαινόντων από τα συντρίμμια του οχήματος χρειάστηκε η παρέμβαση των πυροσβεστών ενώ οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα σε Νοσοκομεία.

Ο τραυματίας που μεταφέρθηκε στο Ηράκλειο, απεγλωβ΄θστηκε από τα συντρίμια του αυτοκινήτου έπειτα από παρέμβαση της Πυροσβεστικής και η κατάστασή του ήταν πολύ κρίσιμη. Τρία ασθενοφόρα ενεργοποιήθηκαν από Βιάννο, Αρκαλοχώρι και Ιεράπετρα.

Ένας από τους τραυματίες, 19 ετών, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Βιάννου και επειδή η κατάστασή του κρίθηκε κρίσιμη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου και αργότερα κατέληξε. Ο δεύτερος τραυματίας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας.

Πηγή:www.parapolitikakritis.gr/