Συγκλονίζει την κοινή γνώμη η δολοφονία του 19χρονου στο Μαρούσι, μπροστά στα μάτια της φίλης του. Και η Αστυνομία είναι κοντά στην εξιχνίαση του συνταρακτικού αυτού εγκλήματος. Όπως όλα δείχνουν, δεν πρόκειται για υπόθεση ληστείας που κατέληξε σε θάνατο, αλλά για διαφορές μεταξύ του θύματος και των δραστών. Φαίνεται να γνωρίζονταν για κάποιο λόγο, ίσως και μια ασήμαντη αφορμή, μια μικροδιαφορά να τους έβαλε στο σκηνικό της προχθεσινής βραδιάς.

Το άγριο φονικό φαίνεται να συνέβη έπειτα από συμπλοκή για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο. Ενδεχομένως ο 19χρονος να τσακώθηκε με τους δράστες οι οποίοι και τον χτύπησαν. Κάποιοι αναφέρουν ότι μπορεί να τους κάρφωσαν ένα μαχαίρι στην κοιλιά για μικροδιαφορές σε μια οικονομική συναλλαγή.

Από τα πρώτα στοιχεία προκύπτει ότι ήταν μεθυσμένοι νεαροί που είχαν έναν αρχικό διαπληκτισμό και ακολούθησε κι άλλος που έφερε το φονικό. «Νωρίτερα είδαμε τον 19χρονο να διαπληκτίζεται με κάποιους στην πλατεία. Φώναζαν αλλά δεν καταλάβαμε για ποιον λόγο τσακώνονταν» είπαν μάρτυρες.

Πηγές από την ΕΛΑΣ αναφέρουν ότι οι δολοφόνοι του 19χρονου δεν φορούσαν κουκούλες, η ταυτότητα των δραστών είναι γνωστή πλέον στους αστυνομικούς και είναι θέμα χρόνου η σύλληψή τους.

«Πίνανε μπύρες. Προφανώς σε κατάσταση μέθης και λοιπά κάποια στιγμή έγινε μεταξύ τους σε διαφωνίες κάποια συμπλοκή. Το περίπτερο εδώ, που ήταν ο περιπτεράς ανοιχτός τους φώναζε να σταματήσουν και ο ίδιος είπε θα καλέσω την αστυνομία» τόνισε ο αντιδήμαρχος της περιοχής Σπύρος Σταθούλης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Alpha.

Ο 19χρονος ζούσε στο Νέο Ηράκλειο και κατά πληροφορίες εργαζόταν ως ντιλίβερι για επιχείρηση στο Μαρούσι.