Τραβάνε το σκοινί μέχρι να σπάσει οι Τούρκοι, σε ό,τι αφορά τους δύο Ελληνες στρατιωτικούς. Θέλοντας να κάνουν αντίποινα στην Ελλάδα για την απόφαση του δικαστηρίου να μην εκδώσει τους 8 Τούρκους αξιωματικούς, κάνει «καψόνι» στους στρατιωτικούς που βρίσκονται στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης.

Πληροφορίες που επικαλείται το ΑΝΤ1, αναφέρουν ότι το καθιερωμένο επισκεπτήριο των γονιών των δύο παιδιών δεν θα πραγματοποιηθεί. Αντί αυτού θα γίνει τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ των κρατουμένων και των οικογενειών τους την προσεχή Τετάρτη και το επισκεπτήριο θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Παρασκευή 23 Μαρτίου.

Ενώ δηλαδή οι γονείς περίμεναν με αγωνία τη Δευτέρα για να δουν τα παιδιά τους καλούνται να κάνουν τρεις ημέρες υπομονή.

Οι τουρκικές αρχές δεν έδωσαν σαφή απάντηση για τους λόγους της αλλαγής και υποστήριξαν ότι οφείλεται σε γραφειοκρατικά ζητήματα.

Κι όλα αυτά την ώρα που όλα δείχνουν ότι η εκδίκαση της υπόθεσής τους θα πάει για μετά το τέλος του μήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, ο επαγγελματίας οπλίτης και ο υπολοχαγός έχουν ηθικό ακμαιότατο και είναι οπλισμένοι με υπομονή. Συνεργάζονται με τις Αρχές και αυτό που έχει σημασία είναι ότι δεν το βάζουν κάτω, δεν χάνουν το κουράγιο τους.